Kinema Citrus anunță Anime-urile Goodbye Lara și Ninja Skooler

Kinema Citrus a anunțat sâmbătă, la panoul său din cadrul evenimentului Anime Central din acest an, că va produce două noi anime-uri intitulate Goodbye, Lara și Ninja Skooler.

May 19, 2024 - 22:41
May 19, 2024 - 22:51
 0  5
Kinema Citrus anunță Anime-urile Goodbye Lara și Ninja Skooler

Takushi Koide regizează anime-ul Goodbye, Lara, cu desenele personajelor realizate de Shiori Tani. Anime-ul se bazează pe un concept de Kinema Citrus și spune o poveste asemănătoare cu "Mica sirenă" a lui Hans Christian Andersen. Povestea urmărește o sirenă care își pune o dorință interzisă de a fi iubită de un om. În urma morții sale, ea renaște 200 de ani mai târziu în Japonia zilelor noastre, în lacul Biwa, unde învață să se adapteze într-o lume umană. Lacul Biwa se află în prefectura Shiga din Japonia, unde se află și orașul natal al lui Koide.

Shunsuke Takarai regizează Ninja Skooler cu desenele personajelor realizate de Hami. Anime-ul se bazează pe un concept de Kinema Citrus. Anime-ul ușor urmărește elevii de la o școală ninja.

Kinema Citrus este cunoscut în ultimii ani ca fiind studioul de animație care a produs Made in Abyss, Revue Starlight, The Rising of The Shield Hero, My Happy Marriage și Cardfight!!! Vanguard overDress. La începutul istoriei sale, studioul a fost responsabil pentru anime-uri precum Bottom Biting Bug, Yuyushiki, Code:Breaker, Scorching Ping Pong Girls și Barakamon, precum și pentru sarcini de coproducție la anime-uri precum Black Bullet, Tokyo Magnitude 8.0, Is the order a rabbit?, Norn9 și Under the Dog.

Care este reacția ta?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

TUDIXXX Nothing just me and some beers hehe