Kakegurui - Recenzie Anime

Kakegurui este o manga Japoneză scrisă de Homura Kawamoto si ilustrată de Toru Naomura. Un serial de televiziune anime adaptat de MAPPA a fost difuzat în Japonia în perioada iulie-septembrie 2017. Un al doilea sezon, intitulat Kakegurui ××, a fost difuzat din ianuarie până în martie 2019.

Aug 18, 2023 - 00:43
Aug 18, 2023 - 03:54
 1  50
Kakegurui - Recenzie Anime

Povestea Kakegurui are loc la academia privată Hyakkaou, o școală prestigioasă cu o ierarhie a studenților dezvoltată prin intermediul jocurilor de noroc. Yumeko Jabami este o studentă transferată cu o dependență de jocuri de noroc. Prin contracararea metodelor de înșelăciune ale celorlalți jucători, Yumeko perturbă succesul și statutul studenților. Elevii sunt clasificați în funcție de contribuțiile lor monetare la Consiliul Elevilor, care alimentează un sistem complex de jocuri de noroc în care elevii își pariază liber averile unii împotriva altora după ore. Cei care câștigă câștigă popularitate, prestigiu și relații, în timp ce cei care pierd și se îndatorează devin sclavi si sunt nevoiți să se supună capriciilor restului corpului studențesc. Sclavii sunt cunoscuți sub numele de Pets.

Părerea mea despre acest anime este una bună, este un anime care te face să aștepți cu sufletul la gură să vezi ce se va întâmpla și cine va câștiga jocul. De asemenea, acest anime exprimă multe sentimente în timp ce îl urmărești, câteva exemple sunt: frică, furie, suspans și nerăbdare.

Ce îmi mi-a plăcut la acest anime: Te ține în suspans și, de asemenea, te face să dezvolți o obsesie și să nu te poți opri din vizionat episoadele. Anime-ul este bun de la primul episod până la ultimul. Este un anime cam scurt, dar merită.

Ce nu mi-a plăcut la acest anime: Are câteva scene tulburătoare despre sinucidere, nu sunt un fan al acestui lucru.

Care este reacția ta?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow