Jump+'s World Maker și Netflix anunță câștigătorul concursului de scurtmetraje anime

World Maker, serviciul de aplicații de storyboarding al revistei Shonen Jump+ a editurii Shueisha, a anunțat miercuri că storyboard-ul "Kiichi no Ayamachi" al lui Hikari a câștigat marele premiu pentru concursul de scurt metraje anime pe care îl sponsorizează împreună cu Netflix.

Apr 11, 2024 - 16:48
 0  8
Jump+'s World Maker și Netflix anunță câștigătorul concursului de scurtmetraje anime

Hikari va primi un premiu în bani de 500.000 de yeni (aproximativ 3.300 de dolari), iar scenariile lor vor fi transformate într-un anime de către Netflix.

Povestea este centrată pe Aya, o fată veselă și expresivă de gimnaziu, care întâlnește un tânăr oni pe nume Kiichi. Kiichi se hrănește cu emoțiile oamenilor, dar, pe măsură ce petrece timp cu Aya, acesta își dă seama de adevărata profunzime a emoțiilor umane.

Aplicația World Maker a fost lansată pe 12 iulie. Aplicația le permite utilizatorilor să creeze machete pentru manga sau scenarii pentru animații, spectacole de acțiune, filme și reclame. Pentru a crea schițele de miniaturi ale unei manga în cadrul serviciului, utilizatorul redactează schițele de pagină, ajustează și introduce personajele și alte elemente grafice furnizate, introduce dialogul, adaugă efecte și apoi publică rezultatele finale.

Personalul susține că aplicația poate, de asemenea, să traducă automat imaginile miniaturale și scenariile în 17 limbi, inclusiv în engleză, chineză, coreeană și franceză. Utilizatorii pot apoi să partajeze rezultatele online pentru ca alții să le urmărească și să le comenteze. Potrivit personalului, peste 20.000 de utilizatori au creat aproximativ 37.000 de lucrări în primele trei luni de la lansarea aplicației.

World Maker a organizat, de asemenea, "World Maker Manga Contest" pentru miniaturi create cu ajutorul aplicației. Concursul a acceptat aplicații între 1 august și 1 octombrie anul trecut. Câștigătorul marelui premiu urma să își vadă manga desenată de Taishi Tsutsui (We Never Learn) pentru a fi lansată în Shonen Jump+ și să primească, de asemenea, un premiu în bani în valoare de 500.000 de yeni (aproximativ 3.300 USD). Scenariul "Gaming PC Mitai ni Hikaru Tako" al lui Okari a câștigat concursul.

În mod similar, World Maker a organizat, de asemenea, un concurs separat de scurtmetraje împreună cu TOHO, care acceptă înscrieri în perioada 13 septembrie - 12 noiembrie anul trecut. Câștigătorul marelui premiu a primit un premiu în bani în valoare de 500.000 de yeni (aproximativ 3.300 de dolari), iar scenariile lor vor fi transformate într-un scurtmetraj live-action de către TOHO.

Care este reacția ta?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

Nicutzy Pasionat de Lumea Desenelor Animate de mic copil am încercat tot timpul să învăț lucruri noi și am ajuns în mediul online unde am inițiat proiecte interesante pe această nișă, cum ar fi acest site. Fiind mereu ambițios și deschis unor noi provocări și obstacole care apar mereu în față.