Jocul SaGa Emerald Beyond o evidențiază pe Diva printr-un nou Trailer

Canalul de YouTube al Square Enix a început joi să difuzeze un nou trailer pentru viitorul joc SaGa Emerald Beyond pentru Nintendo Switch, PlayStation 5, PlayStation 4, PC prin Steam, iOS și Android. Videoclipul evidențiază personajul Diva no. 5, The Songstress Mech.

Apr 15, 2024 - 01:19
 0  7

Canalul de YouTube al PlayStation a început să difuzeze de asemenea în aceeași zi un trailer care evidențiază demo-ul jocului pentru PlayStation 5 și PlayStation 4. Un demo care este disponibil și pe Switch și Steam.

Square Enix descrie personajul Diva no. 5 ca fiind:

Unul dintre protagoniști - Diva nr. 5, o cântăreață mech care și-a pierdut vocea și corpul de cântăreață. Un mech specializat în cântat și dans. Ea este populară în Avalon, o lume în care industria s-a dezvoltat în jurul orașului regal. Era o animatoare impecabilă și captivantă, dar după ce a cântat un cântec interzis pe care l-a găsit în Muzeul Regal, atât memoria cât și funcțiile de cântat au fost dezactivate, iar ea și-a pierdut capacitatea de a cânta. Descurajată, ea își abandonează corpul umanoid și se alătură Forței Naționale de Explorare Extradimensională, părăsind Avalon.

Jocul SaGa Emerald Beyond va fi lansat pe 25 aprilie. Fiecare dintre eroi va călătorii prin cele 17 lumi ale jocului. Există căi de povești ramificate și multiple finaluri. Akitoshi Kawazu este designerul jocului și povestitorul, Kenji Ito compune muzica, iar Satoshi Kuramochi desenează personajele.

Square a lansat primul joc Romancing SaGa în 1992 pentru consola de jocuri Super Famicom (SNES). Un remake îmbunătățit al jocului pentru PlayStation 2, intitulat Romancing SaGa: Minstrel Song a fost lansat în Japonia și în America de Nord în 2005. O versiune portată a jocului original Super Famicom a fost lansată pentru telefoane mobile și în format digital pentru Nintendo Wii în 2009. Romancing SaGa: Minstrel Song a primit o versiune remasterizată în decembrie 2022.

Care este reacția ta?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

Nicutzy Pasionat de Lumea Desenelor Animate de mic copil am încercat tot timpul să învăț lucruri noi și am ajuns în mediul online unde am inițiat proiecte interesante pe această nișă, cum ar fi acest site. Fiind mereu ambițios și deschis unor noi provocări și obstacole care apar mereu în față.