Jocul Ride Kamens pentru smartphone din franciza Kamen Rider se lansează la sfârșitul lunii mai

Site-ul oficial pentru Ride Kamens, noul joc pentru smartphone al Liber Entertainment bazat pe franciza Kamen Rider, a anunțat joi că jocul va fi lansat la sfârșitul lunii mai. Jocul de "aventură de antrenament" va putea fi jucat gratuit, cu achiziții opționale în joc.

May 4, 2024 - 21:48
 0  9
Jocul Ride Kamens pentru smartphone din franciza Kamen Rider se lansează la sfârșitul lunii mai

Canalul oficial de YouTube al jocului a lansat joi o dramă vocală de 20 de minute intitulată "episodul zero". Nuvela originală care a inspirat drama vocală este, de asemenea, disponibilă pentru a fi citită în limba japoneză pe site-ul web al jocului.

Hiroko Utsumi realizează desenele originale ale personajelor principale ale jocului. Yūya Takahashi se ocupă de construcția lumii și de scenariul principal, iar Naomi Takebe de la Toei îndeplinește funcția de supervizor și producător al construcției lumii. Liber Entertainment (A3!, I☆CHU) dezvoltă jocul, iar Bandai se ocupă de planificare și administrare. Ishimori Production și Toei, care au produs serialele de televiziune live-action și filmele din franciză, colaborează la proiectul original.

Povestea este plasată în Nigao City, un oraș în care natura și civilizația sunt în armonie. În acest oraș, o societate secretă malefică numită "Chaosism" acționează în spatele scenei. Într-o zi, protagonistul află de existența unor "Kamen Riders" care și-au pierdut adevăratele amintiri din cauza modificării corpului de către "Chaosism". Personajul principal (jucătorul) a moștenit rolul de "agent" de sprijin pentru Kamen Riders de la răposatul lor tată și se lasă prins în bătălia pentru a-și restabili amintirile și a schimba "destinul". Jocul prezintă 16 Kamen Riders cu vârste și ocupații diferite.

Amatsuki interpretează melodia de deschidere "Get Back!!!", iar OLM TEAM KATO produce animația de transformare împreună cu Stereotype Inc.

Care este reacția ta?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

Nicutzy Pasionat de Lumea Desenelor Animate de mic copil am încercat tot timpul să învăț lucruri noi și am ajuns în mediul online unde am inițiat proiecte interesante pe această nișă, cum ar fi acest site. Fiind mereu ambițios și deschis unor noi provocări și obstacole care apar mereu în față.