Jocul Reynatis a lui FuRyu prezintă al doilea videoclip promoțional

FuRyu a început să transmită vineri un al doilea trailer pentru RPG-ul său de acțiune Reynatis. Finalul videoclipului dezvăluie că FuRyu va dezvălui un alt trailer pentru joc pe 9 mai.

Apr 27, 2024 - 04:13
 0  6

Jocul va fi lansat în Japonia pentru PlayStation 5, PlayStation 4 și Nintendo Switch pe 25 iulie. Cei care precomandă jocul fizic de la FuRyu vor primi un CD cu coloana sonoră și un set DLC pentru două costume, un accesoriu și un „atașament de colaborare” cu jocurile FuRyu The Caligula Effect și Monark. Cei care precomandă versiunea digitală a jocului vor primi același set DLC și un cod pentru o armă.

Pagina de Steam a jocului descrie povestea ca fiind:

Este anul 2024. În Shibuya, Tokyo, legea de răspuns la magie criminală a emis un ordin prin care interzice cetățenilor să iasă noaptea. Cu toate acestea, a fost rapid ignorat și puțini sunt cei care îl aplică. Marin Kirizumi este un vrăjitor care a crescut oprimat de ceilalți din cauza magiei sale. „Dacă devii cel mai puternic, vei fi eliberat”. Urmând aceste cuvinte lăsate de tatăl său, el ajunge în Shibuya noaptea.

Când Sari Nishijima și-a descoperit magia, a decis să își folosească puterile pentru a menține ordinea. Ea își urmează propriul simț al dreptății pentru a proteja Shibuya de forțe cu idealuri periculoase și de droguri ilegale care transformă oamenii în monștri. Marin, care caută să se elibereze. Sari, care tratează opresiunea vrăjitorilor ca pe o justiție. Povestea lui REYNATIS începe atunci când cei doi se întâlnesc în Shibuya, un loc în care culturile și ideile se amestecă.

Takumi Isobe este planificatorul, producătorul și regizorul jocului. Kazushige Nojima semnează scenariul jocului. Yoko Shimomura compune muzica. Yasutaka Kaburagi desenează desenele personajelor din joc, în timp ce Yūsuke Naora desenează grafica. StudioGOONEYS produce cutscenele jocului.

Care este reacția ta?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

Nicutzy Pasionat de Lumea Desenelor Animate de mic copil am încercat tot timpul să învăț lucruri noi și am ajuns în mediul online unde am inițiat proiecte interesante pe această nișă, cum ar fi acest site. Fiind mereu ambițios și deschis unor noi provocări și obstacole care apar mereu în față.