Jocul Pokémon Frienda se lansează în iulie în sălile de arcade japoneze

Marvelous și TAKARA TOMY A.R.T.S. au dezvăluit luni un nou joc arcade Pokémon intitulat Pokémon Frienda. Jocul arcade se va lansa în sălile de jocuri japoneze în cursul acestui an, în luna iulie.

Apr 18, 2024 - 19:57
 0  11
Jocul Pokémon Frienda se lansează în iulie în sălile de arcade japoneze

Jocul va avea comenzi pe ecran tactil și va permite jucătorilor să prindă Pokémoni, ceea ce va genera cărți "Frienda Pick". Jucătorii pot folosi apoi aceste carduri în sesiunile de joc viitoare pentru a adăuga Pokémoni în grupul lor. O sesiune de joc costă 100 de yeni (aproximativ 0,65 USD), dar fiecare carte "Frienda Pick" generată le cere jucătorilor încă 100 de yeni pentru imprimare. Deoarece jucătorii pot prinde doar un maxim de cinci Pokémoni pe sesiune, suma maximă pe care jucătorii o pot cheltui pentru fiecare sesiune este de 600 yeni (aproximativ 3,85 USD).

Jucătorii se pot lupta cu grupul de Pokémoni selectat, folosind diferite tipuri de atacuri unice pentru fiecare Pokémon în încercarea de a câștiga.

Marvelous și TAKARA TOMY A.R.T.S. au lansat jocul arcade Pokémon Mezastar în septembrie 2020. În joc, jucătorii folosesc etichete fizice din viața reală pentru a se lupta cu Pokémoni. De asemenea, utilizatorii pot scana etichetele de la Pokémon Mezastar în Pokémon Frienda.

Care este reacția ta?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

Nicutzy Pasionat de Lumea Desenelor Animate de mic copil am încercat tot timpul să învăț lucruri noi și am ajuns în mediul online unde am inițiat proiecte interesante pe această nișă, cum ar fi acest site. Fiind mereu ambițios și deschis unor noi provocări și obstacole care apar mereu în față.