Jocul Planetarian: The Reverie of a Little Planet va fi lansat pe Switch în limba engleză pe 27 iunie

Visual Arts/Key and Prototype a anunțat vineri că va lansa „romanele cinetice” planetar ~the reverie of a little planet & Snow Globe pe Nintendo Switch pe 27 iunie. Lansarea va avea limbi japoneze audio și text în japoneză, engleză, franceză, chineză simplificată și chineză tradițională.

Apr 28, 2024 - 03:05
 0  5
Jocul Planetarian: The Reverie of a Little Planet va fi lansat pe Switch în limba engleză pe 27 iunie

Visual Arts/Key a lansat inițial „romanul cinetic” planetar ~the reverie of a little planet~ în Japonia, pe PC, în 2004, înainte de a-l porta pe consolele PlayStation 2 și PlayStation Portable. Povestea are loc la 30 de ani după ce un război mondial a pus capăt dezvoltării spațiale. Protagonistul, cunoscut sub numele simplu de „vânătorul de gunoaie”, încearcă să restaureze proiectorul unui planetariu după ce întâlnește un robot.

Sekai Project a licențiat versiunea pentru PC a jocului și a lansat-o pe Steam. Visual Arts a lansat, de asemenea, o versiune în limba engleză pentru iOS. Dezvoltatorul de jocuri Prototype a lansat o versiune Nintendo Switch a jocului în ianuarie 2019.

planetarian Snow Globe este o poveste prequel care a debutat inițial ca parte a unui volum de romane ușoare care a fost inclus într-o versiune în ediție limitată a jocului original pentru PC. Animația video originală (OVA) The planetarian Snow Globe a fost lansată în ianuarie 2021. O campanie de crowdfunding pentru OVA a inclus, de asemenea, un obiectiv extins pentru o versiune „kinetic novel” a poveștii, care a fost lansată în septembrie 2021 pentru PC.

Funimation a difuzat anime-ul pe net și cu un dublaj în limba engleză. Funimation a lansat anime-ul alături de film pe home video în august 2018.

Care este reacția ta?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

Nicutzy Pasionat de Lumea Desenelor Animate de mic copil am încercat tot timpul să învăț lucruri noi și am ajuns în mediul online unde am inițiat proiecte interesante pe această nișă, cum ar fi acest site. Fiind mereu ambițios și deschis unor noi provocări și obstacole care apar mereu în față.