Jocul Monster Hunter Stories dezvăluie un nou trailer

Canalul oficial de YouTube al francizei Monster Hunter a distribuit luni un nou trailer de prezentare generală pentru jocul Monster Hunter Stories remasterizat, care va fi lansat pentru Nintendo Switch, PlayStation 4 și PC prin Steam pe 14 iunie.

May 25, 2024 - 12:24
 0  6

Noua versiune a jocului Monster Hunter Stories oferă o interpretare vocală completă, o grafică îmbunătățită, un mod Muzeu și conținut care a fost disponibil anterior doar în Japonia. Monster Hunter Stories a fost lansat inițial pentru Nintendo 3DS în octombrie 2016 în Japonia, iar în Occident în septembrie 2017. CAPCOM a lansat jocul pentru smartphone-uri în Japonia în decembrie 2017 și în Occident în septembrie 2018.

În povestea jocului, într-un anumit sat din Riders, copiii își încep aventura cu un joc de "Egg Hunting Tag". Protagonistul, Lilia și Shuval merg în pădure și descoperă un ou monstruos, iar oul se clocește. Prin această întâlnire, monstrul se trezește, iar cei trei prieteni încep să meargă fiecare pe drumuri separate.

Jocul Monster Hunter Stories 2: Wings of Ruin a fost lansat la nivel mondial pentru Switch și PC prin Steam în iulie 2021.

Anime-ul Monster Hunter Stories RIDE ON tie-in a avut premiera în Japonia în octombrie 2016. Crunchyroll a difuzat serialul cu subtitrare în limba engleză pe măsură ce a fost difuzat, iar Funimation a difuzat anime-ul cu dublaj în limba engleză.

Seria Monster Hunter a sărbătorit recent 100 de milioane de vânzări în întreaga franciză.

Care este reacția ta?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

Nicutzy Pasionat de Lumea Desenelor Animate de mic copil am încercat tot timpul să învăț lucruri noi și am ajuns în mediul online unde am inițiat proiecte interesante pe această nișă, cum ar fi acest site. Fiind mereu ambițios și deschis unor noi provocări și obstacole care apar mereu în față.