Jocul Blue Lock Project: World Champion va fi lansat în limba engleză pe 23 aprilie

Rudel Inc. a anunțat vineri că va lansa proiectul Blue Lock: World Champion, un joc pentru smartphone în limba engleză, pe 23 aprilie. Jocul este gratuit, cu achiziții opționale în aplicație.

Apr 20, 2024 - 19:30
 0  11
Jocul Blue Lock Project: World Champion va fi lansat în limba engleză pe 23 aprilie

Rudel Inc. a declarat că jocul va începe să fie disponibil în limba engleză "în întreaga lume (cu excepția unor regiuni)", dar nu a oferit o listă exactă a țărilor în care nu va fi disponibil. Compania a precizat că jocul ar putea întârzia în AppStore în Franța.

Compania descrie jocul că fiind:

Acesta este un nou tip de joc de simulare a antrenamentului de fotbal în care jucătorii antrenează atacanți, construiesc cea mai puternică echipă și concurează în meciuri acerbe împotriva rivalilor.

Rudel Inc. a mai spus că va adăuga și alte limbi în viitor. Jocul pentru smartphone a fost lansat inițial în Japonia în decembrie 2022.

Sensor Tower a raportat luna trecută că jocul a câștigat mai mult decât echivalentul a 100 de milioane de dolari americani începând cu luna ianuarie și a fost jocul de sport mobil numărul 1 în Japonia în funcție de descărcări între ianuarie 2023 și ianuarie 2024.

Jocul se bazează pe manga Blue Lock a lui Muneyuki Kaneshiro și Yūsuke Nomura. Kaneshiro și Nomura au lansat manga în Weekly Shōnen Magazine în august 2018. Editura Kodansha USA Publishing lansează manga în limba engleză în format digital și, de asemenea, o lansează în format tipărit.

Care este reacția ta?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

Nicutzy Pasionat de Lumea Desenelor Animate de mic copil am încercat tot timpul să învăț lucruri noi și am ajuns în mediul online unde am inițiat proiecte interesante pe această nișă, cum ar fi acest site. Fiind mereu ambițios și deschis unor noi provocări și obstacole care apar mereu în față.