Imagini din filmul anime My Oni Girl au fost prezentate în videoclipul muzical

Site-ul oficial al celui de-al patrulea lungmetraj anime al Studio Colorido, My Oni Girl, a prezentat sâmbătă un videoclip animat pentru melodia tematică a filmului, Uso Janai, de Zutto Mayonaka de Iinoni. Trailerul prezintă în avanpremieră scene din film și înfățișează relația dintre cele două personaje principale.

May 4, 2024 - 21:35
 0  5

Chieh Huang a regizat și editat videoclipul la Studio Colorido, sub supravegherea lui Yuki Igarashi. Filmul va avea premiera în cinematografele japoneze și va fi difuzat pe Netflix în întreaga lume pe 24 mai.

Netflix descrie povestea ca fiind:

Dorind să se înțeleagă cu ceilalți și să nu fie antipatic, Hiiragi, elev în primul an de liceu, se află în imposibilitatea de a spune nu ori de câte ori cineva îi cere ceva. Într-o zi de vară, în timp ce îndeplinește fără succes încă o cerere, el întâlnește o fată oni pe nume Tsumugi, care a venit în lumea oamenilor pentru a-și căuta mama. Ea face tot ce-i place și este complet opusă lui Hiiragi. Studio Colorido prezintă această poveste fantastică despre tinerețe care se desfășoară pe parcursul unei veri de iarnă.

După ce Netflix a difuzat în 2020 filmul A Whisker Away al Studio Colorido, cele două companii au anunțat un acord de coproducție cinematografică pe mai mulți ani pentru trei noi lungmetraje în 2022. Primul film din cadrul acordului a fost Drifting Home din 2022, iar Studio Colorido a anunțat acordul cu o imagine teaser pentru ceea ce avea să devină My Oni Girl.

Care este reacția ta?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

Nicutzy Pasionat de Lumea Desenelor Animate de mic copil am încercat tot timpul să învăț lucruri noi și am ajuns în mediul online unde am inițiat proiecte interesante pe această nișă, cum ar fi acest site. Fiind mereu ambițios și deschis unor noi provocări și obstacole care apar mereu în față.