Hulu va difuza anime-urile Boruto și Go, Go, Loser Ranger! cu dublaj în limba engleză în iunie

Hulu listează premiera dublajului în limba engleză a anime-ului Boruto: Naruto Next Generations pe 1 iunie, iar premiera seriei dublate în limba engleză a anime-ului Go, Go, Loser Ranger! pe 12 iunie.

May 22, 2024 - 23:45
May 24, 2024 - 15:29
 0  11
Hulu va difuza anime-urile Boruto și Go, Go, Loser Ranger! cu dublaj în limba engleză în iunie

Anime-ul Boruto: Naruto Next Generations a avut premiera în Japonia, la TV Tokyo, în aprilie 2017. "Partea I" a anime-ului s-a încheiat cu cel de-al 293-lea episod în martie 2023, iar "Partea a II-a" a anime-ului a primit undă verde.

Viz Media a licențiat serialul și l-a difuzat pe Hulu în timp ce a fost difuzat în Japonia. Anime-ul a început să fie difuzat în cadrul blocului Toonami de la Adult Swim în septembrie 2018. Viz Media lansează anime-ul pe home video. Crunchyroll difuzează, de asemenea, anime-ul și descrie povestea:

Pe măsură ce pacea domnește în toate clanurile ninja, se pune și problema de a deveni unul dintre ei. Acum, o generație de minuni precum Boruto Uzumaki, fiul celui de-al șaptelea Hokage, Naruto Uzumaki, se confruntă cu provocarea de a trăi în umbra părinților lor. Viața de shinobi s-a schimbat și la fel trebuie să se schimbe și calea spre ea. Moștenirea ninja continuă și un nou capitol de ninja începe!

Scenaristul de manga Ukyō Kodachi și Mikio Ikemoto au lansat continuarea manga Boruto în revista Weekly Shonen Jump a editurii Shueisha în mai 2016, iar manga a apărut lunar în revistă. Manga a fost transferată în V Jump în iulie 2019. Kishimoto a înlocuit-o pe Kodachi ca scenarist al manga în noiembrie 2020, începând cu cel de-al 52-lea capitol al manga. Manga a intrat în pauză în aprilie 2023 și a revenit cu a doua parte a manga și cu arcul "Two Blue Vortex" în august anul trecut.

Shueisha a publicat al 20-lea volum compilat al manga în iunie 2023. Serviciul MANGA Plus al Shueisha și Viz Media publică manga atât în format digital, iar Viz Media publică manga în format tipărit.

Care este reacția ta?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

TUDIXXX Nothing just me and some beers hehe