Hamster și Gretel (2022) - Promo Dublat în Română

Hamster și Gretel este un serial de televiziune american de comedie animată creat de Dan Povenmire, care a avut premiera pe Disney Channel pe 12 august 2022. În ianuarie 2023, serialul a fost reînnoit pentru un al doilea sezon.

May 22, 2023 - 23:39
 0  153

În octombrie 2020, s-a raportat că Dan Povenmire, co-creatorul Phineas and Ferb și Milo Murphy's Law, dezvolta un nou serial de animație cu o comandă de 20 de episoade pentru Disney Channel, intitulat Hamster & Gretel, cu Disney Television Animation ca producător. Povenmire a prezentat pentru prima dată serialul sub formă de animație în 2019, el asigurând toate vocile. Personajul lui Hamster a luat naștere dintr-un desen pe care l-a făcut pe planșa sa de schițe în timpul dezvoltării filmului Disney+ Phineas și Ferb filmul: Candace Against the Universe (2020).

Ulterior, acesta a fost rafinat în timp ce Povenmire se afla într-o vacanță cu familia sa în Aruba. Serialul marchează primul proiect al lui Povenmire ca showrunner fără Jeff "Swampy" Marsh, datorită faptului că acesta din urmă a dezvoltat proiecte proprii după ce și-a creat propriul studio. Cu toate acestea, Marsh va avea în continuare un rol vocal recurent ca diverse personaje în serial.

Snipple Animation și Synergy Animation furnizează servicii de animație pentru acest serial; lucrările la primele episoade s-au încheiat în mai 2022. Episoadele sunt produse simultan în diferite etape, unele fiind în pre-producție, iar altele în post-producție. Serialul va prezenta secvențe de acțiune care au o calitate mai cinematografică decât Phineas și Ferb și Milo Murphy's Law.

Scrierea pentru Hamster & Gretel a început în octombrie 2020. A fost realizată de la distanță din cauza închiderii Disney TVA în timpul pandemiei COVID-19. Serialul s-a bazat pe dinamica lui Povenmire cu sora sa mult mai mică, care, în opinia lui, nu a mai fost niciodată prezentată la televizor; regizoarea Amber T. Hollinger a descris relația dintre Kevin și Gretel ca fiind punctul central al serialului, arcul lui Kevin fiind axat pe rolul său de frate mai mare după ce Gretel primește puterile sale.

Disney Channel prezintă povestea serialului ca fiind:

Un băiat de 16 ani pe nume Kevin trebuie să colaboreze cu sora sa Gretel atunci când ea și hamsterul ei de companie primesc superputeri de la extratereștri și devin un duo de supereroi dedicat protejării orașului lor.

Serialul Hamster și Gretel va avea premiera în România pe Disney Channel începând cu 5 Iunie de la ora 15:50.

Care este reacția ta?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

Nicutzy Pasionat de Lumea Desenelor Animate de mic copil am încercat tot timpul să învăț lucruri noi și am ajuns în mediul online unde am inițiat proiecte interesante pe această nișă, cum ar fi acest site. Fiind mereu ambițios și deschis unor noi provocări și obstacole care apar mereu în față.