Haikyu!!! The Dumpster Battle va fi proiectat în cinematografele din Marea Britanie pe 31 mai

HAIKYU!!! The Dumpster Battle, primul film din seria de două părți Haikyu!!!, va fi proiectat în cinematografele din Marea Britanie pe 31 mai. Filmul a avut premiera în Japonia pe 16 februarie și este proiectat și în IMAX. Primul film prezintă "înfruntarea sortită" dintre Liceul Karasuno și Liceul Nekoma.

Apr 11, 2024 - 16:51
 0  18
Haikyu!!! The Dumpster Battle va fi proiectat în cinematografele din Marea Britanie pe 31 mai

Haruichi Furudate a lansat manga originală Haikyu!!! în 2011 și a încheiat seria în iulie 2020. Shueisha a publicat cel de-al 45-lea și ultimul volum al manga în noiembrie 2020. Viz Media publică manga în format digital și tipărit și a publicat manga simultan cu lansarea sa japoneză în format digital. MANGA Plus a publicat, de asemenea, manga în format digital în limba engleză.

Prima adaptare anime de televiziune a manga realizată de Production I.G. a avut premiera în aprilie 2014. Al doilea sezon al anime-ului a avut premiera în octombrie 2015, iar al treilea sezon a avut premiera în octombrie 2016. Prima jumătate a serialului Haikyu!!! To The Top, al patrulea sezon, a avut premiera în ianuarie 2020, iar episodul 13 a fost difuzat în aprilie 2020. Cea de-a doua jumătate, formată din episoadele 14-25, a fost inițial planificată să aibă premiera în iulie 2020, dar a fost amânată din cauza noii pandemii de boală coronavirus (COVID-19). Cea de-a doua jumătate a avut premiera în octombrie 2020.

De asemenea, manga a inspirat o serie de piese de teatru, un scurtmetraj animat în lut, compilații de filme anime și mai multe animații video. O nouă piesă de teatru a avut loc în perioada 19-27 august.

Care este reacția ta?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

Nicutzy Pasionat de Lumea Desenelor Animate de mic copil am încercat tot timpul să învăț lucruri noi și am ajuns în mediul online unde am inițiat proiecte interesante pe această nișă, cum ar fi acest site. Fiind mereu ambițios și deschis unor noi provocări și obstacole care apar mereu în față.