Giganții din La Mancha (2024) - Trailer Dublat în Română

Giganții din La Mancha este o călătorie extraordinară și plină de aventuri pentru întreaga familie, urmărindu-l pe Alfonso, moștenitorul lui Don Quijote, în vârstă de 11 ani, și pe cei trei iepuri imaginari ai săi, cărora li se alătură Pancho și Victoria.

May 25, 2024 - 11:59
 0  14

Filmul de animație Giganții din La Mancha a fost distribuit pentru prima dată în cinematografele din Germania pe data de 1 Mai 2024. Filmările filmului au avut loc în Tenerife, Spania și Insulele Canadiene. De asemenea filmul este produs de către GF Films, Studio 100 Media și M.A.R.K.13.

Studio 100 Media descrie povestea filmului ca fiind:

Alfonso, în vârstă de 11 ani, moștenitorul lui Don Quijote, și cei trei iepuri imaginari și muzicali ai săi, sunt însoțiți de Pancho și Victoria pentru a salva iubitul lor oraș La Mancha de o furtună uriașă, provocată de o corporație malefică care vrea să dețină pământul. Pe parcurs, Alfonso descoperă puterea prieteniei și se îndrăgostește.

Premiera filmului Giganții din La Mancha va avea loc în cinematografele din România începând cu 24 Mai 2024 dublat în Română.

Care este reacția ta?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

Nicutzy Pasionat de Lumea Desenelor Animate de mic copil am încercat tot timpul să învăț lucruri noi și am ajuns în mediul online unde am inițiat proiecte interesante pe această nișă, cum ar fi acest site. Fiind mereu ambițios și deschis unor noi provocări și obstacole care apar mereu în față.