Ghost in The Shell primește o nouă serie Anime în 2026

Bandai Namco Filmworks a anunțat sâmbătă că franciza Ghost in the Shell va avea parte de o nouă serie anime în 2026. Science SARU va produce anime-ul, care se va intitula provizoriu The Ghost in the Shell. Bandai Namco Filmworks, Kodansha, Science SARU și Production I.G fac parte din comitetul de producție al serialului.

May 27, 2024 - 08:11
 0  12

Bandai Namco Filmworks a anunțat, de asemenea, că Masamune Shirow va avea o expoziție în primăvara anului 2025 Cel mai recent anime bazat pe franciza manga a lui Masamune Shirow este Ghost in the Shell: SAC_2045 The Last Human, filmul de compilație pentru Ghost in the Shell: SAC_2045 al doilea sezon al anime-ului SAC_2045. Filmul a avut premiera pe 23 noiembrie.

Primul sezon a debutat pe Netflix la nivel mondial în aprilie 2020 cu 12 episoade. Ghost in the Shell: SAC_2045 Sustainable War, filmul de compilație al primului sezon, a fost lansat în Japonia în noiembrie 2021. Netflix a început să difuzeze filmul în mai 2022. Al doilea sezon a avut premiera la nivel mondial pe Netflix în mai 2022.

Regizorul Masaaki Yuasa și animatoarea Eunyoung Choi au co-fondat Science SARU în februarie 2013. Studioul a produs filmul lui Yuasa din 2017, Lu over the wall, care a câștigat Marele Premiu pentru animație la Japan Media Arts Festival Awards și premiul cel mare "Cristal pentru un film de lungmetraj" la Festivalul Internațional de Film de la Annecy, precum și filmul INU-OH, nominalizat la Globul de Aur în 2022.

Printre celelalte lucrări ale studioului se numără Ping Pong, episodul "Lanțul alimentar" din serialul american de animație Adventure Time, Night is Short, Walk On Girl, DEVILMAN crybaby, Ride Your Wave, Keep Your Hands Off Eizouken!, Japan Sinks: 2020, The Heike Story, două scurtmetraje Star Wars: Visions, Yurei Deco, Tatami Time Machine Blues, Scott Pilgrim Takes Off și Garden of Remembrance. Filmul anime The Colors Within de Naoko Yamada și Science SARU va avea premiera pe 30 august.

Yuasa a demisionat din funcția de președinte al studioului în martie 2020, iar Choi este de atunci actualul șef al studioului.

Care este reacția ta?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

Nicutzy Pasionat de Lumea Desenelor Animate de mic copil am încercat tot timpul să învăț lucruri noi și am ajuns în mediul online unde am inițiat proiecte interesante pe această nișă, cum ar fi acest site. Fiind mereu ambițios și deschis unor noi provocări și obstacole care apar mereu în față.