Garfield (2024) - Teaser Dublat în Română

The Garfield Movie este un viitor film de comedie animat american bazat pe banda desenată Garfield a lui Jim Davis, produs de Columbia Pictures și Alcon Entertainment, animat de DNEG Animation și distribuit de Sony Pictures Releasing.

Nov 23, 2023 - 04:24
Mar 17, 2024 - 10:30
 1  385

Dezvoltarea unui nou film de animație Garfield a început în mai 2016, cu producători și scenariști deja atașați. Dindal a fost anunțat ca regizor al filmului în noiembrie 2018, iar pre-producția a început în luna următoare.

În ciuda faptului că Viacom a achiziționat cea mai mare parte a drepturilor lui Garfield în august 2019, producția a continuat. În noiembrie 2021, Sony a cumpărat drepturile de distribuție pentru film, iar Pratt a fost distribuit în rolul lui Garfield. Restul distribuției s-a alăturat în 2022. John Debney, un colaborator frecvent al lui Dindal, a compus coloana sonoră.

În mai 2016, la șapte ani după ce licența 20th Century Fox cu Paws, Inc. a expirat, s-a anunțat că Alcon Entertainment va dezvolta un nou film de animație CG Garfield, cu John Cohen și Steven P. Wegner ca producători, după un scenariu de Mark Torgove și Paul A. Kaplan.

În aprilie 2021, Sony a semnat acorduri cu Netflix și Disney pentru drepturile de difuzare a filmelor lor din 2022 până în 2026, după ce filmele vor fi difuzate în cinematografe și pe mediile de consum. Netflix a semnat pentru drepturile exclusive de streaming "pay 1 window", care este de obicei o fereastră de 18 luni și care a inclus și filmul Garfield.

Filmul Garfield va fi lansat în cinematografele din Statele Unite pe 24 mai 2024.

Care este reacția ta?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

Nicutzy Pasionat de Lumea Desenelor Animate de mic copil am încercat tot timpul să învăț lucruri noi și am ajuns în mediul online unde am inițiat proiecte interesante pe această nișă, cum ar fi acest site. Fiind mereu ambițios și deschis unor noi provocări și obstacole care apar mereu în față.