Filmul Sonic the Hedgehog 3 va avea premiera în Decembrie 2024

Cel mai recent film Sonic the Hedgehog este cu un pas mai aproape de a ajunge pe marele ecran. Joi, regizorul Sonic the Hedgehog 3, Jeff Fowler, a declarat pe rețelele de socializare că producția filmului a fost încheiată oficial.

Mar 31, 2024 - 22:32
 0  44
Filmul Sonic the Hedgehog 3 va avea premiera în Decembrie 2024

În acest proces, Fowler a prezentat o planșă de producție uriașă folosită la Sonic the Hedgehog 3, arătând schițe ale unora dintre personajele filmului. Printre acestea se numără o schiță a lui Shadow the Hedgehog, eroul îndrăgit pe care fanii au fost nerăbdători să îl vadă în cea de-a treia continuare.

Deși încă nu am avut parte de o imagine oficială completă a lui Shadow în urma scenei post-credite din Sonic the Hedgehog 2, au existat numeroase zvonuri legate de implicarea sa în film. În special, zvonurile au sugerat că Hayden Christensen, veteranul din Star Wars, a fost ales pentru a da voce lui Shadow.

În prezent, nu se cunosc detalii legate de Sonic the Hedgehog 3, în afară de faptul că se așteaptă ca filmul să prezinte pe deplin antieroul preferat de fani, Shadow the Hedgehog. Ben Schwartz, Idris Elba, Colleen O'Shaughnessey și Tika Sumpter se vor întoarce cu toții, precum și James Marsden, Lee Majdoub, Tom Butler și Jim Carrey în rolul lui Robotnik. Krysten Ritter și Alya Browne s-au alăturat distribuției în roluri momentan necunoscute.

Schwartz a declarat într-un comunicat că:

"Nu știu nimic despre asta. Știu că Jim Carrey a spus că s-ar putea retrage. Sper[m să ne întoarcem cu toții și să mai facem unul, pentru că mi-ar plăcea. Este unul dintre personajele mele preferate, așa că speranța mea dintre toate speranțele este ca noi toți să ne întoarcem și să mai facem încă unul, iar apoi să îl adăugăm pe Shadow. Sper că va continua. Sper că voi continua să o fac pentru că îmi place asta. Iubesc atât de mult această franciză."

Filmările au început la sfârșitul lunii iulie 2023 doar pentru personaje animate, fără actori fizici, în Farnham, Surrey, Anglia. Fotografierea principală a fost programată inițial să înceapă la 31 august 2023, la Londra, Anglia, dar a fost amânată pentru luna septembrie a aceluiași an. Producția cu actori fizici a început pe 29 noiembrie 2023, anunțată cu o imagine teaser a statuii dublură a lui Shadow the Hedgehog folosită la filmări. Marsden a declarat că filmările s-au încheiat la 14 martie 2024.

Sonic the Hedgehog 3 va fi lansat în cinematografele din Statele Unite de către Paramount Pictures pe 20 decembrie 2024 și în cinematografele din România pe 27 Decembrie 2024.

Care este reacția ta?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

Nicutzy Pasionat de Lumea Desenelor Animate de mic copil am încercat tot timpul să învăț lucruri noi și am ajuns în mediul online unde am inițiat proiecte interesante pe această nișă, cum ar fi acest site. Fiind mereu ambițios și deschis unor noi provocări și obstacole care apar mereu în față.