Filmul Live-Action Lilo și Stitch ar putea apărea pe DIsney+ începând cu anul 2024

Lilo și Stitch este un viitor film american care va fi un remake live-action al filmului de animație Disney cu același nume din 2002. Filmul va fi regizat de Dean Fleischer Camp, scris de Chris Kekaniokalani Bright și produs de Dan Lin și Jonathan Eirich.

May 25, 2024 - 12:36
 0  25
Filmul Live-Action Lilo și Stitch ar putea apărea pe DIsney+ începând cu anul 2024

Filmul o va avea în rolurile principale pe Maia Kealoha în rolul lui Lilo Pelekai și pe Chris Sanders, creatorul filmului Lilo & Stitch, care își va relua rolul vocal al lui Stitch din continuitatea animației originale. Zach Galifianakis, Sydney Agudong, Billy Magnussen, Courtney B. Vance și Tia Carrere, Amy Hill și Jason Scott Lee, membri ai distribuției din continuitatea originală, vor juca, de asemenea, în rolurile principale.

La 3 octombrie 2018, s-a anunțat că Walt Disney Pictures dezvoltă un film hibrid de animație live-action/cu animație generată pe calculator, un remake al lungmetrajului de animație Lilo & Stitch, realizat de Disney în 2002. Filmul ar urma să fie adaptat de Mike Van Waes, produs de Dan Lin și Jonathan Eirich și coprodus de Ryan Halprin.

La fel ca și desenul originală, filmul urmărește o tânără din Hawaii, recent rămasă orfană, care se trezește proprietara involuntară a Experimentului 626 - un extraterestru distructiv, creat genetic, pe care decide să-l numească Stitch.

Filmările principale urmau să înceapă în Oahu, Hawaii, la 13 martie 2023 și să se încheie la 16 iunie. Cu toate acestea, prima zi de filmare a fost amânată ulterior pentru 17 aprilie. Pe 16 aprilie 2023, un incendiu a izbucnit într-o rulotă din tabăra de bază a platoului de filmare din Haleiwa, provocând pagube de aproximativ 200.000 de dolari. În remorcă se aflau costume care ar fi fost folosite în primele trei săptămâni de filmare. Incendiul a izbucnit înainte de ora 23:00 HST și a fost stins până la ora 1:00 AM a doua zi. Nu au fost raportați răniți, deși începerea filmărilor a fost amânată pe termen nedefinit. Departamentul de Poliție din Honolulu a clasificat incendiul ca fiind un incendiu premeditat de gradul întâi și a deschis o anchetă ca răspuns.

În noiembrie 2020, Variety și The Hollywood Reporter au relatat că Disney nu a stabilit dacă filmul va fi lansat în cinematografe sau prin Disney+. În noiembrie 2022, a fost confirmat prin intermediul unui apel de casting că filmul va fi produs pentru o lansare directă pe Disney+.

Care este reacția ta?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

Nicutzy Pasionat de Lumea Desenelor Animate de mic copil am încercat tot timpul să învăț lucruri noi și am ajuns în mediul online unde am inițiat proiecte interesante pe această nișă, cum ar fi acest site. Fiind mereu ambițios și deschis unor noi provocări și obstacole care apar mereu în față.