Filmul de animație Look Back al lui Tatsuki Fujimoto este proiectat la Annecy

Site-ul oficial al filmului anime al manga one-shot "Look Back" a creatorului Chainsaw Man, Tatsuki Fujimoto, a dezvăluit vineri că ediția din acest an a Festivalului Internațional de Film de la Annecy va proiecta filmul în afara competiției, în cadrul categoriei "Annecy Presents".

May 11, 2024 - 00:36
May 11, 2024 - 00:43
 0  15
Filmul de animație Look Back al lui Tatsuki Fujimoto este proiectat la Annecy

Ediția din acest an a Annecy va avea loc în perioada 9-15 iunie în orașul francez cu același nume. Înființat în 1960, Annecy este cel mai vechi și mai mare festival de film de animație din lume.

Filmul va avea premiera în cinematografele din Japonia pe 28 iunie.

Yūmi Kawai și Mizuki Yoshida joacă în acest film. Kawai o interpretează pe Fujino, o elevă de clasa a patra care desenează benzi desenate cu patru panouri în ziarul școlii. Yoshida îl interpretează pe Kyomoto, colegul de clasă al lui Fujino care a chiulit de la școală.

Fujimoto a debutat cu manga one-shot în Shonen Jump+ de la Shueisha în iulie 2021. Manga a avut peste 2,5 milioane de vizualizări în prima zi. Viz Media și MANGA Plus au lansat manga în format digital în limba engleză. Viz Media a publicat manga în format tipărit în septembrie 2022. Compania descrie povestea:

Fujino, prea încrezătoare în sine, și Kyomoto, închisă în sine, nu ar putea fi mai diferite, dar dragostea pentru desenul de manga le aduce împreună pe aceste două fete de la oraș. O poveste emoționantă despre maturizare și despre cum să mergi mai departe, pe care numai Tatsuki Fujimoto, creatorul lui Chainsaw Man, ar fi putut să o creeze.

Manga a câștigat primul premiu Rakuten Kobo E-book Awards în mai 2023 și s-a clasat pe locul 1 în ediția din 2022 a clasamentului Takarajimasha's Kono Manga ga Sugoi!  De asemenea, a fost nominalizată la premiile Will Eisner Comic Industry Awards de anul trecut și a ocupat locul al doilea la cea de-a 15-a ediție a premiilor Manga Taisho.

Fujimoto  a debutat manga Chainsaw Man în Weekly Shonen Jump în decembrie 2018 și a încheiat "prima parte" a acesteia, arcul "Kōan"  în decembrie 2020. Cea de-a doua parte a manga, intitulată "Gakkō-hen" a început în serviciul Shonen Jump+ de la Shueisha în iulie 2022. Manga a câștigat premiul pentru cea mai bună manga la The Harvey Awards în ultimii trei ani.

Manga a inspirat un anime care a avut premiera la TV Tokyo și pe alte cinci canale afiliate, precum și pe Amazon Prime Video în octombrie 2022. Crunchyroll difuzează anime-ul în peste 200 de țări și teritorii din întreaga lume. Serialul primește un film anime care adaptează "Reze-hen" din manga, intitulat Chainsaw Man - The Movie: Reze Arc.

Care este reacția ta?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

TUDIXXX Nothing just me and some beers hehe