Filmul Anime Yuri!!! on Ice: Ice Adolescence a fost anulat

Site-ul oficial al filmului Yuri!!!! on Ice: Ice Adolescence, filmul anime din franciza Yuri!!!! on Ice, a confirmat vineri că producția filmului a fost anulată.

Apr 19, 2024 - 07:35
 0  10
Filmul Anime Yuri!!! on Ice: Ice Adolescence a fost anulat

Comitetul de producție al filmului și studioul de animație MAPPA au explicat că comitetul și staff-ul au decis această anulare în urma unor discuții interne din cauza "diverselor circumstanțe".

Personalul anunțase filmul încă din aprilie 2017. Serialul anime format din 12 episoade a avut premiera în Japonia în octombrie 2016, iar Crunchyroll a difuzat serialul pe măsură ce a fost difuzat. Funimation a difuzat, de asemenea anime-ul cu dublaj în limba engleză, iar ulterior a lansat seria pe DVD și Blu-ray Disc în februarie 2018.

Personalul a anunțat în septembrie 2019 că a amânat filmul de la data de lansare din 2019. Anunțul de la acea vreme menționa că filmul a fost amânat "pentru a mări substanțial conținutul mai mult decât era planificat inițial".

Contul oficial de Twitter al filmului a postat o declarație în limba engleză cu privire la progresul filmului în 2020, în care se preciza că producția filmului este "încă în curs de desfășurare cu scopul de a îmbogăți în continuare filmul", dar personalul a declarat că nu a ajuns încă "la stadiul în care putem anunța data de lansare".

Care este reacția ta?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

Nicutzy Pasionat de Lumea Desenelor Animate de mic copil am încercat tot timpul să învăț lucruri noi și am ajuns în mediul online unde am inițiat proiecte interesante pe această nișă, cum ar fi acest site. Fiind mereu ambițios și deschis unor noi provocări și obstacole care apar mereu în față.