Filmul anime My Next Life as a Villainess se lansează în Hong Kong pe 16 mai

Distribuitorul de filme din Hong Kong Neofilms a început să difuzeze un trailer subtitrat în engleză și chineză pentru filmul "My Next Life as a Villainess" de Satoru Yamaguchi și Nami Hidaka: All Routes Lead to Doom!. Trailerul dezvăluie că filmul va avea premiera în Hong Kong pe 16 mai.

Apr 23, 2024 - 15:49
Apr 23, 2024 - 15:50
 0  8

Autorul romanului Satoru Yamaguchi a scris povestea originală pentru film. Printre membrii echipei care revin se numără regizorul Keisuke Inoue, scenaristii Megumi Shimizu și Megumu Sasano, designerul de personaje Miwa Oshima și studioul de animație SILVER LINK.

Anime-ul a avut premiera în aprilie 2020. Animax Asia a difuzat un simulcast al anime-ului așa cum a fost difuzat în Japonia. Al doilea sezon, intitulat My Next Life as a Villainess: Toate drumurile duc la osândă! X, a avut premiera în iulie 2021, iar Animax Asia a difuzat din nou un simulcast pentru anime.

J-Novel Club publică în format digital romanele și descrie povestea ca fiind:

După ce într-o zi se lovește foarte tare la cap, fiica lui Duke Claes, Katarina, își amintește brusc toate amintirile din viața ei trecută: cea de adolescentă japoneză. Chiar înainte de moartea ei prematură, această fată își amintește că a jucat un joc otome... care este exact ca lumea în care trăiește acum!

Ea este acum Katarina Claes, antagonista jocului otome, care l-a hărțuit pe protagonist până la sfârșit. Cunoscând toate rezultatele posibile ale jocului, ea își dă seama că fiecare traseu posibil se termină cu Katarina fiind ucisă sau exilată! Pentru a evita aceste Catastrophic Bad Ends, ea trebuie să se folosească de cunoștințele ei despre joc și de propriile viclenii, începând cu ruperea acestei logodne cu prințul...

Va supraviețui Katarina în timp ce își croiește drum prin această lume, unde steagurile rele se împiedică la fiecare pas? Aflați în această comedie romantică cu harem inversat, condusă de răufăcătoarea favorită a tuturor!

Din noua distribuție a filmului îi include pe:

  • Kenshō Ono în rolul lui AhkilA
  • yumu Murase în rolul lui Kumit
  • Akari Kitō în rolul lui Nasheet
  • Reina Ueda în rolul lui Hati
  • Yōko Hikasa în rolul lui Aruks
  • Rie Kugimiya în rolul lui Piyo

Care este reacția ta?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

Nicutzy Pasionat de Lumea Desenelor Animate de mic copil am încercat tot timpul să învăț lucruri noi și am ajuns în mediul online unde am inițiat proiecte interesante pe această nișă, cum ar fi acest site. Fiind mereu ambițios și deschis unor noi provocări și obstacole care apar mereu în față.