Filmul Anime Look Back dezvăluie trailer-ul și distribuția acestuia

Avex a început miercuri să difuzeze trailerul complet al filmului anime al manga one-shot "Look Back" a creatorului Chainsaw Man, Tatsuki Fujimoto, "Look Back". Trailerul prezintă în avanpremieră tema filmului "Light song", compusă de compozitorul Haruka Nakamura și cântăreața Urara, iar proiectul filmului a enumerat mai mulți membri ai echipei.

Apr 17, 2024 - 13:34
 0  10

Fujimoto a debutat cu manga one-shot în Shonen Jump+ de la Shueisha în iulie 2021. Manga a avut peste 2,5 milioane de vizualizări în prima zi. Viz Media și MANGA Plus au lansat manga în format digital în limba engleză. Viz Media a publicat manga în format tipărit în septembrie 2022.

Compania descrie povestea ca fiind:

Fujino, prea încrezătoare în sine, și Kyomoto, închisă în sine, nu ar putea fi mai diferite, dar dragostea pentru desenul de manga le aduce împreună pe aceste două fete de la oraș. O poveste emoționantă despre maturizare și despre cum să mergi mai departe, pe care numai Tatsuki Fujimoto, creatorul lui Chainsaw Man, ar fi putut să o creeze.

Manga a câștigat primul premiu Rakuten Kobo E-book Awards în mai 2023 și s-a clasat pe locul 1 în ediția din 2022 a clasamentului Takarajimasha's Kono Manga ga Sugoi! (This Manga Is Amazing!) (Această manga este uimitoare!). De asemenea, a fost nominalizată la premiile Will Eisner Comic Industry Awards de anul trecut și a ocupat locul al doilea la cea de-a 15-a ediție a premiilor Manga Taisho.

Care este reacția ta?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

Nicutzy Pasionat de Lumea Desenelor Animate de mic copil am încercat tot timpul să învăț lucruri noi și am ajuns în mediul online unde am inițiat proiecte interesante pe această nișă, cum ar fi acest site. Fiind mereu ambițios și deschis unor noi provocări și obstacole care apar mereu în față.