Fantoma din Canterville (2023) - Promo Dublat în Română

Fantoma din Canterville este o adaptare pentru ecranizare a povestirii pentru copii cu același titlu a legendarului poet și dramaturg Oscar Wilde. Publicată pentru prima dată în revista literară britanică The Court and Society Review în 1887, Fantoma din Canterville a fost de atunci adaptată de mai multe ori în format cinematografic, televizat și radiofonic.

Oct 29, 2023 - 02:48
 0  556

Primul dintre aceste filme a fost o superproducție la Hollywood în 1944, cu Charles Laughton în rolul principal. A urmat un film de animație sovietic în 1970, un film bollywoodian în 2008 și un film franco-belgian în 2016. The Canterville Ghost din 2023 a început producția în urmă cu mai bine de un deceniu, cu un prim aspect dezvăluit în 2014 și o dată inițială de lansare planificată pentru 2016. Filmul a fost supus unor întârzieri fără precedent, dar fanii îl vor vedea în sfârșit alăturându-se unei moșteniri impresionante în această toamnă.

După ce a intrat în producție în urmă cu peste un deceniu, cea mai recentă adaptare animată a Fantomei din Canterville va ajunge pe marele ecran de Halloween. Bazat pe povestirea cu același titlu a lui Oscar Wilde, filmul urmărește fantoma titulară în timp ce recrutează o tânără curajoasă, Virginia Otis, pentru a o elibera de un blestem etern. Promițând comedie și înfricoșare pentru copii în egală măsură, Fantoma din Canterville pare a fi un film de Halloween excelent pentru oameni de toate vârstele.

După ce va fi lansat în Marea Britanie și Irlanda pe 22 septembrie 2023, Fantoma din Canterville va fi lansat în cinematografele din Statele Unite pe 31 octombrie 2023 - exact la timp pentru o seară de film în familie de Halloween. În ceea ce privește momentul și locul în care Fantoma din Canterville va fi disponibil pentru streaming, s-a raportat recent că filmul este pregătit pentru o "lansare strategică pe mai multe platforme". Distribuitorii din Statele Unite ai filmului Fantoma din Canterville - Blue Fox Entertainment și Shout! Studios - ne determină să speculăm că filmul va fi probabil disponibil pe Prime Video sau Apple TV+ atunci când va veni momentul, alăturându-se unei colecții vaste de filme Blue Fox pe aceste platforme.

Care este reacția ta?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

Nicutzy Pasionat de Lumea Desenelor Animate de mic copil am încercat tot timpul să învăț lucruri noi și am ajuns în mediul online unde am inițiat proiecte interesante pe această nișă, cum ar fi acest site. Fiind mereu ambițios și deschis unor noi provocări și obstacole care apar mereu în față.