Evadare din Coteț: Chicken Nugget (2023) - Trailer Dublat în Română

Evadare din Coteț: Chicken Nugget este un film de comedie britanic de animație din 2023, regizat de Sam Fell, după un scenariu de Karey Kirkpatrick, John O'Farrell și Rachel Tunnard, după o poveste originală de Kirkpatrick și O'Farrell. Filmul a fost produs de Aardman Animations și Netflix Animation.

Nov 29, 2023 - 01:29
 0  191

Evadare din Coteț: Chicken Nugget a avut premiera mondială în cadrul celei de-a 67-a ediții a Festivalului de Film de la Londra, pe 14 octombrie 2023, și urmează să fie lansat pe 15 decembrie 2023, de către Netflix.

Netflix descrie povestea filmului ca fiind:

După ce a reușit să evadeze cu succes de la ferma lui Tweedys într-un mod îndrăzneț și riscant, Ginger și-a descoperit locul ideal, o insulă idilică, un sanctuar pentru păsări, unde întregul stol poate trăi în armonie, fără niciun risc din partea oamenilor. Odată cu sosirea lui Ginger și a noii fiice a lui Rocky, Molly, se pare că finalul de basm al lui Ginger a devenit în sfârșit realitate. Cu toate acestea, întreaga populație de găini se confruntă acum cu un nou și amenințător pericol de pe continent, condus de un dușman familiar. Hotărâte să își protejeze libertatea, chiar dacă asta înseamnă să o pună în pericol, Ginger și echipa ei sunt hotărâte să pătrundă.

O continuare a filmului Chicken Run a fost anunțată în aprilie 2018, urmând ca Aardman Animations, StudioCanal și Pathé să producă acest film. DreamWorks Animation nu a avut nicio implicare din cauza încheierii parteneriatului cu Aardman după lansarea filmului Flushed Away în 2006.

Regia a fost semnată de Sam Fell, iar producția a fost asigurată de Paul Kewley. Scenariștii originali ai filmului Chicken Run, Karey Kirkpatrick și John O'Farrell, s-au întors pentru a scrie pentru continuarea filmului. Cofondatorii Aardman Peter Lord și David Sproxton sunt producători executivi.

La 16 octombrie 2019, filmul a început oficial pre-producția. Aardman a declarat că Mel Gibson nu a fost rugat să se întoarcă în rolul lui Rocky. În iunie 2020, Fell a făcut publice mai multe detalii despre continuarea, care va porni de la finalul primului film, în care găinile s-au instalat în noua lor zonă sigură.

Pe site-ul agregator de recenzii Rotten Tomatoes, 81% din cele 21 de recenzii ale criticilor sunt pozitive, cu o medie de 6,9/10.

Care este reacția ta?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

Nicutzy Pasionat de Lumea Desenelor Animate de mic copil am încercat tot timpul să învăț lucruri noi și am ajuns în mediul online unde am inițiat proiecte interesante pe această nișă, cum ar fi acest site. Fiind mereu ambițios și deschis unor noi provocări și obstacole care apar mereu în față.