Embracer Group dezvăluie planurile de divizare în 3 companii

Conglomeratul de jocuri de noroc Embracer Group a anunțat luni că intenționează să se divizeze în trei companii intitulate: Asmodee Group, Coffee Stain & Friends și Middle-earth Enterprises & Friends.

Apr 24, 2024 - 06:56
 0  8
Embracer Group dezvăluie planurile de divizare în 3 companii

Asmodee va fi un editor și distribuitor de jocuri de masă. Coffee Stain & Friends va fi o companie de jocuri de noroc cu "un accent dublu pe jocuri indie și A/AA premium și free-to-play pentru PC/console și mobil".

Middle-earth Enterprises & Friends se va ocupa de dezvoltarea și publicarea de jocuri AAA pentru PC și console și va fi, de asemenea, deținătorul proprietății intelectuale pentru The Lord of the Rings, Tomb Raider și altele.

Embracer Group AB, cunoscut anterior sub numele de THQ Nordic AB, este o companie mamă a peste 100 de studiouri de dezvoltare care se ocupă de jocuri pentru console, telefoane mobile, PC și jocuri de societate. Compania a achiziționat studiourile de dezvoltare de jocuri Crystal Dynamics, Eidos-Montréal și Square Enix Montréal de la Square Enix Holdings Co., Ltd. în mai 2022 și a achiziționat Dark Horse Media în decembrie 2021.

PLAION este membră a grupului Embracer. PLAION PICTURES, filiala germană de editare de filme a Grupului PLAION, a achiziționat 100% din acțiunile Anime Limited de la fondatorii acesteia în octombrie 2022.

Middle-earth Enterprises & Friends va fi compania care va deține Dark Horse Media și PLAION. Compania va include, de asemenea, Crystal Dynamics și Eidos-Montréal, printre altele.

Care este reacția ta?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

Nicutzy Pasionat de Lumea Desenelor Animate de mic copil am încercat tot timpul să învăț lucruri noi și am ajuns în mediul online unde am inițiat proiecte interesante pe această nișă, cum ar fi acest site. Fiind mereu ambițios și deschis unor noi provocări și obstacole care apar mereu în față.