Disney+ va lansa filmul Descendenții: Ascensiunea lui Red în luna Iulie

Disney+ a lansat un nou teaser și un nou poster pentru noul film Descendenții: Ascensiunea lui Red, următorul episod din franciza de mega-hit "Descendenții", care îi prezintă pe adolescenții eroi și răufăcători din filmele deja consacrate.

Apr 15, 2024 - 01:14
 0  47

Filmul Disney Original, axat pe muzică, începe să fie difuzat vineri, 12 iulie, exclusiv pe Disney+. Cel mai recent teaser o prezintă pe Kylie Cantrall în rolul lui Red, prințesa din ostilul regat Wonderland și cel mai nou răufăcător Kid (alias VK) din Auradon, care este prinsă "în flagrant" de Malia Baker, care o interpretează pe Chloe, fiica Cenușăresei și a Regelui Făt-Frumos.

O forță remarcabilă în divertismentul pentru tineri, fiecare premieră televizată a unui film "Descendenții" se clasează ca fiind cel mai urmărit film pe cablu al anului (2015, 2017 și 2019) în rândul copiilor între 6 și 11 ani și al adolescenților între 9 și 14 ani. Muzica din franciza "Descendenții" se laudă cu peste 15 miliarde de stream-uri audio și video și 8 miliarde de vizualizări pe TikTok.

În plus, coloanele sonore din filmele "Descendenții" au fost certificate de RIAA, cu trei albume certificate aur, trei single-uri certificate platină și două single-uri certificate aur. Aproape 7 milioane de păpuși și 9 milioane de cărți "Descendenții", inclusiv patru bestselleruri New York Times, au fost vândute, iar costumele de Halloween "Descendenții" s-au aflat în topul celor mai bune 5 costume licențiate de Disney timp de șapte ani consecutivi (2015-2021).

"Descendenți: The Rise of Red" este produs în mod executiv de Suzanne Todd și Gary Marsh. Filmul este regizat de Jennifer Phang, cu un scenariu de Dan Frey și Russell Sommer. Filmul este coregrafiat de Ashley Wallen, cu o coloană sonoră de Torin Borrowdale. Designul de producție este realizat de Mark Hofeling, iar Declan Quinn este directorul de imagine. Katie Ennis este editor. Coproducători executivi sunt Mahita P. Simpson și Jennifer Phang, iar Wendy S. Williams este producător. Designul costumelor este realizat de Julia Caston și Emilio Sosa.

Care este reacția ta?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

Nicutzy Pasionat de Lumea Desenelor Animate de mic copil am încercat tot timpul să învăț lucruri noi și am ajuns în mediul online unde am inițiat proiecte interesante pe această nișă, cum ar fi acest site. Fiind mereu ambițios și deschis unor noi provocări și obstacole care apar mereu în față.