Disney ar putea difuza Serialul de Animație The Doomies în 2024

În cadrul Festivalului Internațional de Film de Animație de la Annecy, Disney a anunțat un nou serial de animație pentru Disney+ și Disney Channel, intitulat "The Doomies", care va fi lansat în decursul anului 2024.

Jan 15, 2024 - 09:42
 0  55
Disney ar putea difuza Serialul de Animație The Doomies în 2024

"The Doomies" este o comedie înfricoșătoare care combină emoții, fiori și surprize cu o comedie axată pe personajele unui cuplu ciudat de adolescenți obișnuiți, cuprinși de circumstanțe extraordinare. Umorul său accelerat și acțiunea cu miză mare se desfășoară într-un oraș francez excentric din inima Bretaniei, imaginat cu fler pestriț și stil grafic.

Disney descrie povestea serialului ca fiind:

Când cei mai buni prieteni Bobby și Romy deschid din greșeală o poartă către o altă lume, transformă somnorosul lor oraș de coastă într-un focar de creaturi terifiante. Atrași într-un mister supranatural epic, ei se vor intersecta cu așa-numitul "Alesul" și se vor lupta cu monștrii literali și interiori.

Orion Ross, vicepreședinte al diviziei de animație, Disney EMEA, a declarat într-un comunicat că:

"The Doomies" și "Dragon Striker" sunt prima parte a unei noi serii de animații originale pe care le dezvoltăm în EMEA pentru publicul global de familie pe Disney Channel și Disney+. Aceste seriale ambițioase și premium vor prezenta în lume munca unor creatori de top din regiunea noastră și suntem atât onorați, cât și inspirați să lucrăm cu această nouă generație de povestitori."

Acest nou serial este produs de Xilam Animation pentru Disney EMEA.  Acesta este produs de Marc du Pontavice.  Andrès Fernandez este regizorul și co-creatorul serialului, împreună cu Pozla. Henry Gifford este scenaristul principal al serialului.

Care este reacția ta?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

Nicutzy Pasionat de Lumea Desenelor Animate de mic copil am încercat tot timpul să învăț lucruri noi și am ajuns în mediul online unde am inițiat proiecte interesante pe această nișă, cum ar fi acest site. Fiind mereu ambițios și deschis unor noi provocări și obstacole care apar mereu în față.