Disney Animation confirmă lansarea lui Zootopia 2 în 2025

Zootopia a fost un succes uriaș pentru Disney când a apărut în 2016, iar acum o continuare a filmului de animație se va întâmpla în sfârșit! CEO-ul Disney, Bob Iger, a confirmat pe 8 februarie că Zootopia 2 "se află în producție". El a anunțat, de asemenea, planuri pentru Toy Story 5 și Frozen 3.

Apr 1, 2024 - 01:05
Apr 1, 2024 - 01:23
 0  78
Disney Animation confirmă lansarea lui Zootopia 2 în 2025

CEO-ul Disney, Bob Iger a declarat într-un comunicat că:

"Vom avea mai multe de împărtășit despre aceste producții în curând, dar acesta este un exemplu minunat al modului în care ne sprijinim pe mărcile și francizele noastre de neegalat."

Pentru cei care nu l-au văzut, Zootopia are loc într-un oraș în care animalele trăiesc ca oamenii. Judy Hoops este un iepure care devine un polițist începător și trebuie să facă echipă cu Nick Wilde, un escroc de vulpe roșie, pentru a descoperi un caz misterios. Filmul a avut încasări de peste 1 miliard de dolari la nivel mondial și a câștigat premiul Oscar pentru cel mai bun film de animație.

Deocamdată, tot ce știm despre Zootopia 2 este că se va întâmpla cu siguranță. Unii dintre membrii distribuției au împărtășit deja ce le-ar plăcea să vadă în cel de-al doilea film. Ginnifer Goodwin, care îi dă voce lui Judy, a declarat pentru CinemaBlend că i-ar plăcea să vadă o inversare a rolurilor între Judy și Nick în continuarea filmului. "Mi-ar plăcea să văd că Nick trebuie să fie cel care o convinge pe Judy că merită să lupți pentru lume", a spus Ginnifer.

Zootopia 2 ar putea, de asemenea, să povestească mai multe despre poveștile explorate în seria antologică spin-off Zootopia+ din 2022, care a fost lansată pe Disney+. Emisiunea de șase episoade s-a concentrat pe o poveste diferită cu personaje din film. Primul episod a fost despre părinții lui Judy, Bonnie și Stu.

Nu există încă niciun anunț de distribuție pentru Zootopia 2. Dar Ginnifer a confirmat practic că se întoarce în rolul lui Judy pe Instagram după ce a fost anunțată continuarea. Actrița a postat o fotografie cu Judy alături de porcul frenetic fără nume căruia îi dă voce soțul ei, Josh Dallas. Ginnifer a etichetat atât Disney Animation Studios, cât și pe Josh în postare și a scris în legendă "#zootopia2".

Care este reacția ta?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

Nicutzy Pasionat de Lumea Desenelor Animate de mic copil am încercat tot timpul să învăț lucruri noi și am ajuns în mediul online unde am inițiat proiecte interesante pe această nișă, cum ar fi acest site. Fiind mereu ambițios și deschis unor noi provocări și obstacole care apar mereu în față.