Creatorul Masashi Kishimoto nu postează pe rețelele de socializare

Social media a schimbat modul în care interacționăm cu oamenii, permițându-ne un acces fără egal la celebrități, politicieni și mulți alții. Dar nu toate persoanele celebre postează pe conturile lor de social media. Uneori lasă acest lucru pe seama unei echipe sau postările trec prin intermediul unui publicist.

Apr 13, 2024 - 02:15
 0  16
Creatorul Masashi Kishimoto nu postează pe rețelele de socializare

Deși este adevărat că mulți creatori de manga își scriu propriile postări pe rețelele de socializare, unii nu o fac. Printre cei care nu o fac se numără creatorul Naruto, Masashi Kishimoto. Atât contul oficial japonez, cât și cel englezesc X (fostul Twitter) pentru Naruto au declarat pe 8 aprilie că Kishimoto nu postează pe niciun serviciu de socializare. Această declarație vine la aproximativ trei ani și jumătate după ce a apărut cel puțin un cont X parodie, care pretindea că este deținut de Kishimoto.

În timp ce contul @kishimotomasshi de pe X are o bifă albastră, este dificil la prima vedere să discernem dacă acesta este sau nu adevăratul Kishimoto, din cauza politicii X privind utilizatorii autentici. Asta până când citești profilul contului, pe care textul final spune: "cont de parodie". Totuși, o privire superficială poate păcăli pe oricine.

Deși nu este clar dacă conturile japoneze și englezești Naruto de pe platforma X citează contul menționat mai sus, acestea își iau măsurile necesare pentru a-i informa pe fanii lui Naruto și Kishimoto cu privire la utilizarea rețelei de socializare ale creatorului.

Este o rușine că Kishimoto nu postează pe rețelele de socializare, dar este de înțeles. Este, de asemenea, păcat că este mult mai greu, cel puțin pe X, să discerni dacă un cont este deținut de persoana sau organizația reală din cauza schimbării politicii. Cel mai bun lucru pe care îl putem face în calitate de fani, prin urmare, este să rămânem vigilenți și să ne asigurăm că nu ne lăsăm păcăliți și să urmărim conturile false.

Care este reacția ta?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

Nicutzy Pasionat de Lumea Desenelor Animate de mic copil am încercat tot timpul să învăț lucruri noi și am ajuns în mediul online unde am inițiat proiecte interesante pe această nișă, cum ar fi acest site. Fiind mereu ambițios și deschis unor noi provocări și obstacole care apar mereu în față.