Creatorul Hinao Wono al Manga Tomorrow I'll Be Someone's Girlfriend anunță o nouă manga

Creatorul manga Tomorrow I'll Be Someone's Girlfriend, Hinao Wono, a dezvăluit sâmbătă pe Twitter că va lansa o nouă serie pe serviciul Cycomi al Cygames în acest an. Wono a împărtășit mai multe imagini din storyboard pe Twitter într-un fir de discuție.

May 7, 2024 - 00:39
 0  4
Creatorul Hinao Wono al Manga Tomorrow I'll Be Someone's Girlfriend anunță o nouă manga

Wono a lansat manga Tomorrow I'll Be Someone's Girlfriend pe site-ul Cycomi manga al Cygames în mai 2019. Povestea principală a seriei s-a încheiat pe 13 octombrie. Autorul a lansat un epilog după. Manga s-a clasat pe locul 18 pentru cititorii de sex masculin în ediția din 2022 a ghidului Kono Manga ga Sugoi! al Takarajimasha în 2021. De asemenea, a câștigat premiul "Best Shojo Manga" în cadrul celei de-a 68-a ediții a Shogakukan Manga Awards în 2022.

Manga este o poveste omnibus, trecând de la un protagonist la altul în diferite povești. Protagoniștii sunt în majoritate femei în contexte sociale diferite, iar povestea relatează iubiri moderne, amare și complexe.

Manga a inspirat o adaptare a unui serial live-action care a avut premiera la MBS și TBS în aprilie 2022. Disney+ a adăugat serialul pentru streaming la nivel mondial cu titlul în limba engleză Tomorrow I'll Be Someone's Girlfriend. Al doilea sezon al serialului a avut premiera în mai 2023.

Care este reacția ta?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

Nicutzy Pasionat de Lumea Desenelor Animate de mic copil am încercat tot timpul să învăț lucruri noi și am ajuns în mediul online unde am inițiat proiecte interesante pe această nișă, cum ar fi acest site. Fiind mereu ambițios și deschis unor noi provocări și obstacole care apar mereu în față.