Creatoarea manga Yae Utsumi care a lansat Until Your Bones Rot lansează o nouă serie

Cel de-al 24-lea număr din acest an al revistei Weekly Young Magazine de la Kodansha a dezvăluit luni că Yae Utsumi, creatoarea manga Until Your Bones Rot, va lansa o nouă serie Shiganbana în următorul număr, pe 20 mai.

May 13, 2024 - 08:08
 0  9
Creatoarea manga Yae Utsumi care a lansat Until Your Bones Rot lansează o nouă serie

Utsumi a lansat manga The Shadows of Who We Once We Were în revista Weekly Shōnen Magazine a Kodansha în ianuarie 2020. Manga s-a mutat în aplicația Magazine Pocket în noiembrie 2020. Manga s-a încheiat în iulie 2021 și are opt volume. Editura Kodansha USA Publishing a lansat întreaga manga în limba engleză.

Utsumi a publicat manga Until Your Bones Rot pe aplicația Manga Box din 2016 până în 2018. Kodansha a publicat șapte volume ale manga. Kodansha USA Publishing a publicat manga în limba engleză în format digital și a lansat al șaptelea volum în iulie 2018.

Manga a inspirat o serie live-action în iunie 2023.

Care este reacția ta?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

Nicutzy Pasionat de Lumea Desenelor Animate de mic copil am încercat tot timpul să învăț lucruri noi și am ajuns în mediul online unde am inițiat proiecte interesante pe această nișă, cum ar fi acest site. Fiind mereu ambițios și deschis unor noi provocări și obstacole care apar mereu în față.