Cel de-al 27-lea film Detective Conan: The Million-dollar Pentagram a vândut 630.000 în ziua premierei

Staff-ul filmului Detective Conan: The Million-dollar Pentagram a anunțat sâmbătă, în cadrul unui eveniment de întâmpinare a scenei, că filmul a vândut aproximativ 630.000 de bilete și a obținut aproximativ 960 de milioane de yeni (aproximativ 6,26 milioane de dolari) în ziua premierei.

Apr 13, 2024 - 14:23
 0  9
Cel de-al 27-lea film Detective Conan: The Million-dollar Pentagram a vândut 630.000 în ziua premierei

Comparativ cu Detective Conan: Iron Submarine, cel de-al 26-lea film, a vândut aproximativ 580.000 de bilete și a câștigat aproximativ 850 de milioane de yeni (aproximativ 6,35 milioane de dolari la momentul respectiv) în ziua premierei. Filmul a continuat să vândă 2,17 milioane de bilete pentru a câștiga aproximativ 3,14 miliarde de yeni (aproximativ 23,4 milioane de dolari SUA) în primele trei zile, fiind cea mai bună deschidere în trei zile pentru această franciză. Filmul este primul din franciză care a câștigat peste 10 miliarde de yeni, având încasări totale de 13,88 miliarde de yeni. Filmul este al 18-lea film cu cele mai mari încasări din toate timpurile în Japonia și a fost al treilea film cu cele mai mari încasări în Japonia în 2023.

Detectiv Conan: The Million-dollar Pentagram este cel de-al 27-lea film din franciza Detective Conan și este primul care va fi proiectat la miezul nopții. Filmul este proiectat în 515 cinematografe din Japonia, cel mai mare număr de proiecții în cinematografe din istoria seriei de filme Detective Conan, și are, de asemenea, proiecții în IMAX în 50 de cinematografe, MX4D în 14 cinematografe, 4DX în 64 de cinematografe și Dolby Cinema în opt cinematografe.

TMS Entertainment descrie povestea filmului ca fiind:

A sosit un mesaj de la Kid, hoțul fantomă, care anunță că va fura o sabie japoneză aparținând bogatei familii Onoe din Hakodate, Hokkaido. Conan și Heiji Hattori, care se aflau întâmplător în Hakodate, se ocupă de capturarea lui Kid. Colecțiile Familiei Onoe sunt asociate cu Toshizo Hijikata, o figură istorică care a pierit în Hakodate. De ce Kid, care este specializat în bijuterii, se duce după o sabie japoneză?

Întâmplător, avocatul familiei Onoe este găsit ucis în cartierul depozitelor, aparent măcelărit cu o sabie japoneză. Suspectul este un investitor/traficant de arme despre care se spune că urmărește comoara ascunsă a familiei Onoe.

Seria de filme Detective Conan, în ansamblul ei, a câștigat 118 miliarde de yeni (aproximativ 770 de milioane de dolari, după conversia actuală).

Care este reacția ta?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

Nicutzy Pasionat de Lumea Desenelor Animate de mic copil am încercat tot timpul să învăț lucruri noi și am ajuns în mediul online unde am inițiat proiecte interesante pe această nișă, cum ar fi acest site. Fiind mereu ambițios și deschis unor noi provocări și obstacole care apar mereu în față.