Cartoonito va difuza serialul de animație Dylan’s Playtime Adventures în 2024

Dylan's Playtime Adventures, un nou serial pentru preșcolari dezvoltat de 9 Story Media Group și produs de studioul de animație Brown Bag Films din Toronto, premiat de 9 Story, va apărea pe ecranele din Animerica, în această primăvară, la Cartoonito.

Jan 6, 2024 - 13:54
 0  47
Cartoonito va difuza serialul de animație Dylan’s Playtime Adventures în 2024

Bazat pe seria de cărți Scholastic a ilustratorului/autorului de succes Guy Parker-Rees, Dylan's Playtime Adventures este o comedie interactivă animată despre un câine cu dungi multicolore, extrem de inventiv, dornic să se joace de-a orice carieră, de la conductor de tren, la asistentă medicală și până la astronaut. Cu doar câteva elemente de recuzită de bază și câțiva prieteni grozavi, Dylan transformă obișnuitul în extraordinar, sărind cu picioarele înainte în fiecare aventură care îi iese în cale. Alimentat de creativitate, Dylan modelează cele mai bune moduri de joc și improvizație, ceea ce duce la escapade extrem de originale care îi împuternicesc și îi încurajează pe copii să aibă încredere în inimile lor, în imaginație și în ceilalți.

Radiodifuzorul public canadian a anunțat aprobarea serialului original al CBC în iunie, în cadrul evenimentului său anual, anunțând că Dylan's Playtime Adventures se va alătura liniei de programe pentru copii din primăvara anului 2024.

Dylan's Playtime Adventures a fost, de asemenea, anunțat în 2021, ca parte a expansiunii WarnerMedia Kids & Family a programului preșcolar Cartoonito.

Care este reacția ta?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

Nicutzy Pasionat de Lumea Desenelor Animate de mic copil am încercat tot timpul să învăț lucruri noi și am ajuns în mediul online unde am inițiat proiecte interesante pe această nișă, cum ar fi acest site. Fiind mereu ambițios și deschis unor noi provocări și obstacole care apar mereu în față.