Cartoon Network va difuza în 2024 serialul de animație Hero Inside

Hero Inside este un serial de televiziune animat pe computer Sud Coreean-Chinezo-Thai-Vietnamez creat și regizat de Joogong Meang, Taewook Hoh, Jeehyun Kim și produs de Million Volt Animation Studios, CJ ENM, Tencent Video și YGG Global.

Dec 31, 2023 - 20:46
 0  334

Cartoon Network descrie povestea serialului ca fiind:

Scott, un tânăr din San Francisco pasionat de conturarea portretelor de supereroi, dispare brusc și lasă în urma sa sute de benzi desenate, ce ajung împrăștiate în întregul oraș. Alături de prietenii săi, Mike va găsi aceste benzi desenate, iar când aceștia strigă numele unuia dintre supereroi realizează că, în acest fel, personajele prind viață.

La scurt timp după, tinerii vor afla că supereroii din benzile desenate realizate de Scott nu sunt asemenea eroilor clasici, precum Batman sau Superman, ci au o formă mai umană aceștia fac munci agricole, treburi casnice sau chiar fură.

Serialul va avea premiera în România pe 20 ianuarie 2024 pe Cartoon Network.

Care este reacția ta?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

Nicutzy Pasionat de Lumea Desenelor Animate de mic copil am încercat tot timpul să învăț lucruri noi și am ajuns în mediul online unde am inițiat proiecte interesante pe această nișă, cum ar fi acest site. Fiind mereu ambițios și deschis unor noi provocări și obstacole care apar mereu în față.