Boomerang este acum Cartoonito (2023) - Promo Dublat în Română

În data de 18 Martie 2023, începând cu ora 06:00, canalul de televiziune Boomerang și-a încetat emisia iar denumirea acestuia a fost schimbată în Cartonito. Printre primele emisiuni difuzate pe noul canal vor fi: Batweels, Mr. Bean, Tom și Jerry și Grizzly și Jemingii.

Mar 19, 2023 - 04:20
 1  163

Cartoonito este un nume de marcă utilizat de Warner Bros. Discovery pentru o colecție de rețele de televiziune și blocuri de programe care se adresează copiilor de vârstă preșcolară. Numele combină "cartoon" cu sufixul spaniol "ito", care înseamnă "mic".

Ca parte a reintroducerii globale a Cartoonito, mascotele originale CGI au fost retrase în favoarea a patru mascote animate în 2D. Noile mascote sunt Nito (un pătrat cyan), Glob (o figură multicoloră asemănătoare unui glob), Wedge (un triunghi magenta) și Itty (un cerc roz).

În ianuarie 2023, s-a anunțat că Boomerang CEE va fi înlocuit complet cu un canal Cartoonito de sine stătător la 18 martie 2023.

Care este reacția ta?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

Nicutzy Pasionat de Lumea Desenelor Animate de mic copil am încercat tot timpul să învăț lucruri noi și am ajuns în mediul online unde am inițiat proiecte interesante pe această nișă, cum ar fi acest site. Fiind mereu ambițios și deschis unor noi provocări și obstacole care apar mereu în față.