Baki Hanma - Recenzie Anime

Baki Hanma este personajul principal și protagonistul francizei Baki the Grappler. Baki Hanma este o manga japoneză din franciza Baki The Grappler manga scrisă de Keisuke Itagaki, mai târziu a fost animată de Tatsuhiko Urahata.

Aug 22, 2023 - 02:15
Oct 20, 2023 - 18:35
 0  94
Baki Hanma - Recenzie Anime

Baki Hanma este personajul principal și protagonistul francizei Baki the Grappler. La treisprezece ani, el a decis să își ia antrenamentul în propriile mâini pentru a efectua un antrenament mai intens pe urmele tatălui său. Ulterior, el își propune să-l învingă pe acesta. Baki a luptat pentru prima dată în arena fără reguli la cincisprezece ani și a ajuns să devină campionul acesteia. El este fiul lui Yuujirou Hanma (cunoscut și ca Ogre) și al lui Emi Akezawa și fratele vitreg al lui Jack Hanma.

Datorită antrenamentului său dur, este cunoscut ca "Campionul" arenei subterane din Tokyo Dome. În cea de-a patra serie manga, el este adesea numit "Cel mai puternic băiat din lume". Baki decide să meargă la închisoarea din Arizona pentru a se putea lupta cu cel mai puternic om din America. Biscuit Oliva, cunoscut și sub numele de Domnul Dezlănțuit.

Acest anime este unul dintre preferatele mele, unul perfect, într-adevăr, Baki are plot armor (Protejat de poveste), dar el tot se rănește și tot se luptă din greu, deci nu este acel tip de personaj principal care învinge pe toată lumea și este de neatins.

De asemenea, acesta este un anime bun, unul de recomandat pentru cei cărora le plac anime-urile bazate pe arte marțiale, lupte de stradă și antrenamente dure.

Ce îmi place la acest anime: Nu este plictisitor, încă din primul episod poți vedea ceva acțiune și nu te plictisește cu fillers, deoarece este un anime scurt.

Ce nu-mi place la acest anime: Poate părea de necrezut, dar este primul anime care mi se pare perfect, nu am lucruri la el care să nu-mi placă. Acest anime m-a impresionat din prima dată când am văzut coperta. 

În concluzie: Acest anime nu vă va plictisi, poate vă va motiva să vă antrenați, să învățați arte marțiale și poate vă va disciplina și mai mult.

Care este reacția ta?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow