Artbook-ul în limba engleză al remake-ului Tsukihime pentru PS4 va fi livrat cu modificări

Contul oficial de Twitter în limba engleză pentru lansarea în limba engleză a jocului Tsukihime -A piece of blue glass moon-, remake-ul jocului visual novel Tsukihime dōjin de la Type-Moon, a anunțat joi că ediția fizică limitată a jocului pentru PlayStation 4 va fi lansată cu două pagini modificate pentru artbook-ul inclus.

May 4, 2024 - 03:42
 0  4
Artbook-ul în limba engleză al remake-ului Tsukihime pentru PS4 va fi livrat cu modificări

În timp ce ediția fizică limitată pentru Switch va fi lansată fără modificări. Postarea a explicat că modificările se datorează "politicilor de publicare diferite ale platformelor". Anunțul a clarificat faptul că conținutul actual al jocului pentru ambele versiuni va rămâne neschimbat.

Jocul va fi lansat în Occident pentru PS4 și Switch pe 27 iunie. Jocul a fost lansat în Japonia pentru PlayStation 4 și Switch în august 2021 și s-a vândut în 300.000 de unități până în ianuarie, la începutul acestui an. 

Kinoko Nasu a revenit pentru a scrie scenariul și a regiza remake-ul, iar Takashi Takeuchi s-a întors, de asemenea, ca designer de personaje. ReoNa a interpretat melodiile tematice ale jocului "Seimeisen" și "Juvenile" cu casa de discuri Sacra Music, iar ufotable a animat deschiderea.

Aniplex of America descrie povestea ca fiind:

Tsukihime urmărește povestea lui Shiki Tohno, un elev de liceu care începe să vadă "liniile morții" după ce a suferit un accident în copilărie. După moartea tatălui său, Shiki se mută înapoi acasă pentru a locui cu sora sa, Akiha Tohno, și începe să descopere adevăruri întunecate care se ascund în orașul său natal. Vedeți lumea reimaginată a lui Tsukihime prin ochii lui Shiki, în timp ce el descoperă crime misterioase și întâlnește atât personaje preferate de fani, cât și personaje noi și neașteptate.

Aniplex a lansat versiunea pentru PlayStation 4 și Nintendo Switch a jocului Witch on the Holy Night de la Type-Moon în Occident în decembrie 2022, marcând prima dată când un visual novel de la Type-Moon a fost lansat oficial cu o traducere în limba engleză. Witch on the Holy Night a fost una dintre primele colaborări dintre Kinoko Nasu și artistul Takashi Takeuchi la mijlocul anilor '90, precedând înființarea Type-Moon. Inițial un roman, Nasu și Takeuchi au arătat schița doar prietenilor și nu au lansat-o oficial. Type-Moon l-a dezvoltat în cele din urmă într-un roman vizual cu grafică realizată de Hirokazu Koyama, care a fost livrat în aprilie 2012, cu două continuări planificate. Jocul inspiră un film anime realizat de ufotable.

Care este reacția ta?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

Nicutzy Pasionat de Lumea Desenelor Animate de mic copil am încercat tot timpul să învăț lucruri noi și am ajuns în mediul online unde am inițiat proiecte interesante pe această nișă, cum ar fi acest site. Fiind mereu ambițios și deschis unor noi provocări și obstacole care apar mereu în față.