Aniplus Asia proiectează trupa Bocchi the Rock! în Concertul Fixed Star 2023 în Singapore

Aniplus Asia a anunțat vineri că va proiecta concertul "Steaua fixă" pentru franciza Bocchi the Rock! în cinematografele din Singapore pe 11 mai. Franciza a organizat concertul la Zepp Haneda din Tokyo în mai 2023. Discul Blu-ray și DVD-ul pentru înregistrarea live a concertului au fost livrate în Japonia în noiembrie 2023.

Apr 12, 2024 - 23:44
 0  10
Aniplus Asia proiectează trupa Bocchi the Rock! în Concertul Fixed Star 2023 în Singapore

Manga Bocchi the Rock! a lui Hamaji o urmărește pe Hitori "Bocchi-chan" Gotō, o liceană singuratică a cărei inimă se află în chitara sa. Ea nu face nimic în fiecare zi în afară de a-și cânta singură la chitară acasă. Cu toate acestea, se întâmplă într-o zi să o întâlnească pe Nijika Ijichi, care caută un chitarist pentru grupul ei numit "Kessoku Band".

Hamaji a lansat manga Bocchi the Rock! în revista Manga Time Kirara Max de la Houbunsha în decembrie 2017, iar seria este în curs de desfășurare. Houbunsha a publicat cel de-al șaselea volum compilat al manga în august 2023.

Anime-ul de televiziune al manga a avut premiera în octombrie 2022. Aniplus Asia a difuzat anime-ul în Asia de Sud-Est, așa cum a fost difuzat în Japonia. Anime-ul va avea două filme de compilație care se vor lansa pe 7 iunie și 9 august.

Care este reacția ta?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

Nicutzy Pasionat de Lumea Desenelor Animate de mic copil am încercat tot timpul să învăț lucruri noi și am ajuns în mediul online unde am inițiat proiecte interesante pe această nișă, cum ar fi acest site. Fiind mereu ambițios și deschis unor noi provocări și obstacole care apar mereu în față.