Anime-ul This is Him or literally Senpai is a Boy va debuta începând cu 4 Iulie

Personalul anime-ului This is Him or literally Senpai is a Boy de la Pom a dezvăluit duminică al doilea vizual cheie al anime-ului, artistul cântecelor tematice de deschidere și de sfârșit, mai mulți membri ai personalului și premiera din 4 iulie.

May 5, 2024 - 23:25
 0  7
Anime-ul This is Him or literally Senpai is a Boy va debuta începând cu 4 Iulie

Artistul Kujira interpretează melodia de deschidere intitulată "Wagamama" (Selfishness) și melodia de final "Are ga Koi Datta no kana" (I Wonder If That Was Love). Melodia de final prezintă, de asemenea, un alt artist care va fi dezvăluit la o dată ulterioară.

Anime-ul va avea premiera pe 4 iulie la ora 24:55 JST (efectiv, 5 iulie la ora 12:55 a.m. JST) în cadrul blocului de programe Noitamina de pe Fuji TV și alte canale. Crunchyroll va difuza anime-ul. Anime-ul va avea, de asemenea, o proiecție în avans a primelor trei episoade pe 9 iunie la Tokyo.

Line Webtoon publică manga în limba engleză în format digital. Acesta descrie manga ca fiind:

Poate iubirea adevărată să învingă cu adevărat orice obstacol? Saki, o elevă de liceu, îi mărturisește sentimentele sale lui Makoto. Luat prin surprindere, Makoto își dezvăluie secretul, dar descoperirea bruscă nu pare să o deranjeze pe Saki, care este deja îndrăgostită până peste cap de el. După ce a fost respinsă, Saki îi cere lui Ryuji, prietenul din copilărie al lui Makoto, un sfat despre cum să îi câștige inima. Un triunghi amoros se dezvoltă atunci când Ryuji își dă seama că și el ar putea avea unele sentimente pentru vechiul său prieten.

Pom a lansat manga pe aplicația LINE Manga în 2019. Ichijinsha a publicat cel de-al optulea volum al manga pe 1 aprilie. Manga a ajuns în fruntea sondajului AnimeJapan "Manga We Want to See Animated" în 2022.

Care este reacția ta?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

Nicutzy Pasionat de Lumea Desenelor Animate de mic copil am încercat tot timpul să învăț lucruri noi și am ajuns în mediul online unde am inițiat proiecte interesante pe această nișă, cum ar fi acest site. Fiind mereu ambițios și deschis unor noi provocări și obstacole care apar mereu în față.