Anime-ul The Magical Girl and The Evil Lieutenant Used to Be Archenemies va debuta pe 9 Iulie prezentat într-un al doilea videoclip

Site-ul oficial al anime-ului The Magical Girl și The Evil Lieutenant Used to Be Archenemies, al manga Katsute Mahō Shōjo to Aku wa Tekitai Shiteita. a regretatei creatoare Cocoa Fujiwara, a dezvăluit luni șase noi membri ai distribuției și un al treilea videoclip de promovare pentru anime.

May 13, 2024 - 08:05
 0  7

Anime-ul va avea premiera pe canalul AT-X pe 9 iulie la ora 22:45 (9:45 a.m. EDT) și va fi difuzat și pe Tokyo MX și BS11.

Fujiwara a debutat cu manga în revista Gangan Joker a Square Enix în septembrie 2013, dar a lăsat manga neterminată înainte de a muri în martie 2015. Square Enix a publicat al treilea și ultimul volum compilat al manga în martie 2016. Gangan Joker a precizat că decizia de a publica cel de-al treilea volum al manga a fost luată după ce s-a consultat cu familia lui Fujiwara.

Yen Press a anunțat în februarie că a obținut licența pentru manga și că va începe să o publice în luna august. Compania descrie povestea ca fiind:

Este o fată magică, care a jurat să lupte pentru pace, dragoste și dreptate. El este un locotenent, născut într-o familie de militari care servește un imperiu malefic. Și totuși, a fost dragoste la prima vedere...De la creatoarea Inu x Boku S.S., Cocoa Fujiwara, vine o bandă desenată de patru planșe despre dușmani ostili care nu se vor ucide între ei!

Fujiwara a debutat cu povestirea scurtă "Calling" în 1999. Ulterior, ea a serializat manga Inu × Boku SS în Gangan Joker din 2009 până în 2014. Yen Press publică comedia romantică în America de Nord, iar manga a inspirat anime-ul de televiziune Inu X Boku Secret Service din 2012, pe care Sentai Filmworks l-a lansat în America de Nord.

Care este reacția ta?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

Nicutzy Pasionat de Lumea Desenelor Animate de mic copil am încercat tot timpul să învăț lucruri noi și am ajuns în mediul online unde am inițiat proiecte interesante pe această nișă, cum ar fi acest site. Fiind mereu ambițios și deschis unor noi provocări și obstacole care apar mereu în față.