Anime-ul The Banished Former Hero dezvăluie al treilea videoclip promoțional

Personalul al anime-ul de televiziune al seriei de romane ușoare eroice fantasy de Shin Kouduki The Banished Former Hero a dezvăluit luni un nou videoclip promoțional pentru viitorul anime.

May 13, 2024 - 23:42
May 14, 2024 - 00:04
 0  8

Personalul pentru anime-ul de televiziune al seriei de romane ușoare eroice fantasy The Banished Former Hero Lives as He Pleases  de Shin Kouduki a dezvăluit luni un nou videoclip promoțional pentru anime. Personalul a dezvăluit, de asemenea, mai multe canale unde anime-ul va fi difuzat în Japonia: serialul va fi difuzat pe MRO din 20 mai și pe Television Yamanashi din 2 iunie.

Serialul a debutat la TV Tokyo pe 1 aprilie la ora 26:00 , apoi a fost difuzat pe AT-X mai târziu, pe 2 aprilie, și pe BS TV Tokyo pe 3 aprilie. Serialul este, de asemenea, difuzat pe U-NEXT și Anime Hōdai în Japonia, precum și pe alte servicii. Crunchyroll difuzează anime-ul pe măsură ce este difuzat.

Considerat un "bun de nimic" pentru nivelul său scăzut și pentru lipsa unui Dar dumnezeiesc, Allen este lipsit de statutul de nobil și alungat din Ducatul Westfeldt. Dar Allen are un secret: a fost un mare erou într-o viață anterioară și este încântat de șansa de a trăi în sfârșit așa cum îi place!

Existența sa lipsită de drame este însă curând întreruptă de o întâlnire disperată cu fosta sa logodnică. În calitate de fost erou care încă mai posedă puterile incredibile din viața sa anterioară, Allen nu poate ignora pe cineva la nevoie - oricât de mult și-ar dori!

Și așa începe noua saga eroică pe care fostul nostru erou nu și-a dorit-o niciodată!

Kouduki a lansat seria de romane ușoare pe site-ul Shōsetsuka ni Narō  în ianuarie 2018. TO Books a început să publice seria de romane cu ilustrații de Chocoan în octombrie 2018. Karasumaru a lansat o adaptare manga în curs de desfășurare a seriei pe site-ul Nico Nico Seiga în 2019.

Care este reacția ta?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

TUDIXXX Nothing just me and some beers hehe