Anime-ul Kaiju No. 8 prezintă în videoclip arcul Sagamihara Neutralization Operation

Anime-ul de televiziune al manga Kaiju No. 8 a lui Naoya Matsumoto a dezvăluit sâmbătă un nou trailer pentru a anticipa următorul arc "Sagamihara Neutralization Operation", care va avea premiera în cursul zilei de sâmbătă.

May 19, 2024 - 22:46
May 19, 2024 - 22:49
 0  5

Anime-ul a avut premiera la TV Tokyo pe 13 aprilie. Crunchyroll difuzează anime-ul pe măsură ce este difuzat și, de asemenea, difuzează și o variantă în limba engleză. De asemenea, anime-ul este difuzat pe X/Twitter în întreaga lume în timp real, pe măsură ce este difuzat la TV în Japonia, la ora exactă la care anime-ul este difuzat.

Cântărețul britanic YUNGBLUD interpretează melodia de deschidere a anime-ului, "Abyss", în timp ce grupul pop rock american OneRepublic interpretează melodia de final, "Nobody".

Viz Media a licențiat manga. Compania lansează capitolele în format digital și fizic. Shueisha publică manga pe serviciul său MANGA Plus sub titlul Monster #8, iar aceasta descrie povestea:

Un bărbat care are o slujbă departe de visele sale din copilărie este implicat într-o situație neașteptată...! Devenind un monstru, el țintește din nou să își îndeplinească visul de o viață...!
Matsumoto a lansat manga în curs de desfășurare în iulie 2020 pe site-ul Shonen Jump+ al Shueisha.

Care este reacția ta?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

TUDIXXX Nothing just me and some beers hehe