Anime-ul Fairy Tail: 100 Years Quest dezvăluie distribuția și premiera din 7 Iulie

Site-ul oficial al anime-ului de televiziune al manga Fairy Tail: 100 Years Quest, continuarea Fairy Tail: 100 Years Quest al lui Hiro Mashima și Atsuo Ueda, a dezvăluit vineri un nou thumbnail, încă trei membri ai distribuției și premiera din 7 iulie.

May 25, 2024 - 12:21
 0  13
Anime-ul Fairy Tail: 100 Years Quest dezvăluie distribuția și premiera din 7 Iulie

Tetsuya Kakihara, Aya Hirano, Rie Kugimiya, Yūichi Nakamura, Sayaka Ōhara, Satomi Satou și Yui Horie își reiau cu toții rolurile de Natsu Dragneel, Lucy Heartfilia, Happy, Gray Fullbuster, Erza Scarlet, Wendy și, respectiv, Charle.

Printre ceilalți membri ai distribuției se numără:

  • Mugihito în rolul lui Elefseria
  • Yūichirō Umehara în rolul lui Mercphobia
  • Yōko Hikasa în rolul lui Karameel
  • Sayumi Suzushiro în rolul lui Touka

Membrii nou anunțați din distribuție sunt:

  • Yumi Uchiyama în rolul lui Kiria
  • Itaru Yamamoto în rolul lui Madmole
  • Kenji Hamada în rolul lui Skullion

Kodansha USA Publishing publică manga în limba engleză și descrie povestea ca fiind:

Natsu, Lucy, Lucy, Happy, Erza, și întreaga breaslă Fairy Tail sunt din nou în acțiune! Și au decis să abordeze "Căutarea celor 100 de ani" - o misiune pe care nimeni nu a îndrăznit să o facă de la înființarea breslei, acum mai bine de un secol. Un oraș misterios, un spirit derutant, un nou inamic îngrozitor... și un continent nou-nouț de explorat. Când ești cu prieteni adevărați, aventurile nu se opresc niciodată!

Ueda a lansat continuarea oficială a manga originală Fairy Tail a lui Mashima în aplicația manga Magazine Pocket a Kodansha în iulie 2018. Mashima furnizează scenariile originale pentru manga, iar Ueda desenează seria. Kodansha a publicat cel de-al 17-lea volum compilat pe 9 aprilie.

Manga originală Fairy Tail a lui Mashima a inspirat trei anime-uri de televiziune anterioare, două filme anime, mai multe proiecte originale de animație video și manga spinoff. Editura Kodansha USA Publishing publică manga originală și o serie de spinoff-uri ale acesteia în America de Nord.

Care este reacția ta?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

Nicutzy Pasionat de Lumea Desenelor Animate de mic copil am încercat tot timpul să învăț lucruri noi și am ajuns în mediul online unde am inițiat proiecte interesante pe această nișă, cum ar fi acest site. Fiind mereu ambițios și deschis unor noi provocări și obstacole care apar mereu în față.