Anime-ul Failure Frame dezvăluie distribuția și debutul din 4 Iulie

Personalul anime-ulului Failure Frame al lui Kaoru Shinozaki a dezvăluit duminică titlul și artistul melodiei de final a anime-ului, membrii suplimentari ai distribuției și premiera din 4 iulie. Anime-ul va avea premiera pe 4 iulie pe canalul TBS la ora 24:59 JST și va fi difuzat pe d Anime Store și alte servicii din Japonia

May 19, 2024 - 21:46
 0  6
Anime-ul Failure Frame dezvăluie distribuția și debutul din 4 Iulie

Trupa rock Hakubi, formată din trei piese, interpretează melodia de final "pray". Seven Seas a licențiat atât seria de romane ușoare, cât și adaptarea manga a acesteia, și descrie povestea ca fiind:

Touka Mimori și colegii săi de clasă sunt brusc catapultați într-o lume fantastică, chemați de zeița care locuiește în această lume pentru a servi ca eroi. Vestea bună? Cei mai mulți dintre elevi dau dovadă de abilități uimitoare la sosire! Vestea proastă? Mimori este cel mai slab dintre ei, ajungând la un nivel de doar E. Indignată, zeița îl aruncă într-o temniță să moară - dar se pare că abilitățile lui Mimori nu sunt atât de inutile, cât anormale. Anormal de puternice, poate.

Light novel-ul a debutat pe site-ul Comic Gardo de la Overlap în iulie 2018. Volumul de 11,5 romane cu arta lui KWKM a fost livrat în Japonia pe 25 ianuarie. Manga a avut premiera pe Comic Gardo în iulie 2019. Al nouălea volum compilat al manga a fost lansat în Japonia tot pe 25 ianuarie.

Care este reacția ta?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

Nicutzy Pasionat de Lumea Desenelor Animate de mic copil am încercat tot timpul să învăț lucruri noi și am ajuns în mediul online unde am inițiat proiecte interesante pe această nișă, cum ar fi acest site. Fiind mereu ambițios și deschis unor noi provocări și obstacole care apar mereu în față.