Anime-ul Arknights: Rise from Ember a fost anunțat Oficial

Personalul pentru jocul mobil Arknights și franciza asociată acestuia a anunțat sâmbătă, într-un nou teaser trailer, că anime-ul Arknights: Rise from Ember este acum în producție. Staff-ul a lansat, de asemenea, un site oficial pentru anime și a lansat un vizual cheie.

Apr 28, 2024 - 02:58
 0  8

Dezvoltatorii chinezi Studio Montagne și Hypergryph au lansat jocul în China în mai 2019, iar apoi Yostar a lansat jocul la nivel mondial în ianuarie 2020. Jocul a inspirat apoi mai multe videoclipuri promoționale animate din 2019 și un scurtmetraj animat de nouă minute „Holy Knight Light” în decembrie 2021 pentru a marca prima aniversare a jocului.

Jocul este plasat într-o lume fantastică numită Terra, cu motive moderne de science-fiction. Terra este afectată de Catastrofe rare, dar devastatoare, care forțează majoritatea oamenilor să trăiască în orașe nomade. Catastrofele aduc, de asemenea, un mineral rar, Originium, care produce energie mare și este astfel o resursă valoroasă, dar care consumă tot ce se află în jurul său pe măsură ce crește. Cei care sunt expuși îndelungat la Originium dezvoltă cu ușurință o boală de epuizare cunoscută sub numele de Oripathy. Povestea se concentrează în jurul vieții indivizilor infectați cu Oripathy. O companie medicală itinerantă cunoscută sub numele de Rhodes Island oferă o mână de ajutor și un loc de apartenență pentru cei infectați adesea evitați. Cu toate acestea, Rhodes Island a trebuit adesea să desfășoare acțiuni paramilitare ad-hoc împotriva Mișcării Reunion, o organizație teroristă care desfășoară acțiuni violente îndreptate împotriva guvernelor care îi asupresc pe infectați.

Anime-ul The Arknights: Prelude to Dawn a avut premiera în octombrie 2022 și a avut opt episoade. Crunchyroll a difuzat anime-ul în timp ce a fost difuzat în Japonia.

Care este reacția ta?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

Nicutzy Pasionat de Lumea Desenelor Animate de mic copil am încercat tot timpul să învăț lucruri noi și am ajuns în mediul online unde am inițiat proiecte interesante pe această nișă, cum ar fi acest site. Fiind mereu ambițios și deschis unor noi provocări și obstacole care apar mereu în față.