Anime-ul Touken Ranbu Kai: Kyoden Moyuru Honnōji primește un anime prequel în cinematografele japoneze pe 16 august

Site-ul oficial pentru Touken Ranbu Kai: Kyoden Moyuru Honnōji, adaptarea anime a piesei de teatru Touken Ranbu Kyoden Moyuru Honnōji, a dezvăluit marți că un anime prequel intitulat Touken Ranbu Dо̄den -Chikashi Samuraira Umonora- va fi proiectat în cinematografele din Japonia timp de doar trei săptămâni.

May 22, 2024 - 23:58
May 24, 2024 - 15:29
 0  16

Prequel-ul va avea aceeași distribuție și personal ca și anime-ul Touken Ranbu Kai: Kyoden Moyuru Honnōji. Povestea originală se va concentra pe Heshikiri Hasebe.

Cel de-al optulea și ultimul episod din Touken Ranbu Kai: Kyoden Moyuru Honnōji a fost difuzat marți.Anime-ul de opt episoade a avut premiera pe 2 aprilie pe Tokyo MX, BS11 și alte canale la ora 23:00 JST.

Touken Ranbu Kyoden Moyuru Honnōji este prima dintre cele 15 piese de teatru non-muzicale bazate pe jocul Touken Ranbu Online . Piesa îl urmărește pe Fudō Yukimitsu, sabia pe care liderul legendar din viața reală Oda Nobunaga a primit-o de la însoțitorul său Mori Ranmaru.

Touken Ranbu, "jocul de antrenament pentru personificarea sabiei", ia săbii celebre din istoria Japoniei și le interpretează ca bishōnen. Nitroplus a conceput personajele și scenariul. Jocul a fost lansat în Japonia în ianuarie 2015.

Johren a lansat jocul original Touken Ranbu pentru browser în limba engleză în aprilie 2021 și a lansat versiunea pentru smartphone a jocului în august 2021. Johren a închis versiunile în engleză și chineză ale jocului în august anul trecut.

O animație din serialul Wanpaku de la Sanrio! Touken Ranbu a fost, de asemenea, anunțat în ianuarie. Piesa de teatru Touken Ranbu: Tsuki no Tsurugi Enishi no Kiri no wa kabuki va avea proiecții în cinematografele japoneze începând cu 5 aprilie.

Care este reacția ta?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

TUDIXXX Nothing just me and some beers hehe