Ani-One Asia difuzează Anime-ul Astro Note în India

Ani-One Asia difuzează în India anime-ul de comedie științifico-fantastică Astro Note, care este difuzată în Japonia. De asemenea, anime-ul este difuzat în Bangladesh, Bhutan, Brunei, Cambodgia, Hong Kong, Indonezia, Laos, Macao, Malaezia, Maldive, Mongolia, Myanmar, Nepal, Pakistan, Filipine, Singapore, Sri Lanka, Taiwan, Thailanda, Timorul de Est și Vietnam.

May 7, 2024 - 00:36
 0  10
Ani-One Asia difuzează Anime-ul Astro Note în India

Anime-ul a avut premiera în Japonia pe 5 aprilie. Crunchyroll difuzează anime-ul și în India în timp ce este difuzat în Japonia, iar ulterior l-a adăugat ca titlu gratuit.

Ani-One Asia descrie anime-ul ca fiind:

O poveste de dragoste dulce și amară se desfășoară în complexul de apartamente numit "Asutoro-so", cu mic dejun inclus. Poate Takumi Miyasaka să cucerească inima adorabilei proprietare, Mira Gotokuji, cu micul dejun pe care îl pregătește? Cu toate acestea, este o mare greșeală să credem că acesta este singurul lucru despre care este vorba în această poveste de dragoste. Între cei doi intră în scenă diverși rezidenți excentrici! De la ființe extraterestre sosite din locuri îndepărtate până la misterioși roboți spioni, au loc fenomene inexplicabile care nu s-ar întâmpla niciodată în viața de zi cu zi, iar povestea saltă într-un mare mister! Care este misterul "cheii" care deține soarta Pământului sau, mai bine zis, a universului? Care va fi deznodământul poveștii lor de dragoste?

Care este reacția ta?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

Nicutzy Pasionat de Lumea Desenelor Animate de mic copil am încercat tot timpul să învăț lucruri noi și am ajuns în mediul online unde am inițiat proiecte interesante pe această nișă, cum ar fi acest site. Fiind mereu ambițios și deschis unor noi provocări și obstacole care apar mereu în față.