Alice în Cofetăria Minunilor (2022) - Promo Dublat în Română

Alice în Cofetăria Minunilor este un serial de televiziune american de comedie fantezistă pentru copii, creat pentru Disney Junior de Chelsea Beyl, inspirat de Alice în Țara Minunilor. Serialul o are în centru pe Alice, o tânără brutăriță care lucrează la Brutăria din Țara Minunilor

Aug 21, 2023 - 02:59
 0  78

Serialul este produs de către Disney Television Animation și a avut premiera la Disney Junior pe 9 februarie 2022. În aceeași zi a premierei, primele șase episoade au fost lansate mai devreme pe Disney+. În aprilie 2022, serialul a fost reînnoit pentru un al doilea sezon.

Eden Espinosa a primit nominalizări pentru Cel mai bun actor voice-over și Cea mai bună interpretare vocală într-un program de animație pentru preșcolari la ediția 2022 a premiilor Imagen și, respectiv, la prima ediție a premiilor Emmy pentru copii și familie.

Disney Television Animation descrie povestea serialului ca fiind:

Serialul se învârte în jurul lui Alice, strănepoata lui Alice Pleasance Liddell, care este o tânără brutar care lucrează la brutăria Wonderland Bakery. În timp ce explorează regatul în diverse aventuri culinare, ea este însoțită de iepurele alb Fergie, Hattie și Rosa, Prințesa Inimilor.

John Kavanaugh a fost numit director muzical. El a scris și compus "The Baking Song", care apare des în cadrul emisiunii în diferite forme: regina cântă o interpretare salsa, în timp ce într-un alt episod prezintă o versiune cu instrumente persane.

Harlan Sharpe de la Fatherly a lăudat emisiunea pentru că "[nu] încearcă să refacă Alice în Țara Minunilor, [ci] încearcă să ofere familiilor un spectacol magic și neobișnuit, care este pro-patiserie". GeekMom a comparat în mod favorabil serialul cu emisiunea animată pentru copii True and the Rainbow Kingdom, scriind: "Serialul își propune să celebreze diversitatea prin utilizarea alimentelor pentru a evidenția cultura, colaborarea și valoarea comunității."

Care este reacția ta?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

Nicutzy Pasionat de Lumea Desenelor Animate de mic copil am încercat tot timpul să învăț lucruri noi și am ajuns în mediul online unde am inițiat proiecte interesante pe această nișă, cum ar fi acest site. Fiind mereu ambițios și deschis unor noi provocări și obstacole care apar mereu în față.