Adult Swim distribuie un preview al viitorului serial Rick and Morty: The Anime

Animația va fi o lucrare originală, cu teme și evenimente adaptate din seria animată principală Rick and Morty. Spectacolul va avea premiera pe Adult Swim și Max în 2024 și va fi difuzat și pe Adult Swim Canada.

May 12, 2024 - 12:51
May 12, 2024 - 13:19
 0  14

Takashi Sano scrie și regizează seria de 10 episoade la Telecom Animation Film. Anterior, a regizat scurtmetrajele de animație "Rick and Morty vs. Genocider" și "Summer Meets God. Sola Entertainment produce serialul, iar printre producători se numără Maki Nagano, Max Nishi și Takenari Maeda. Yu Kiyozono este producătorul animației, iar Yuuki Kakizoe  este producătorul asistent.

Studio DEEN a produs primul scurtmetraj animat "Samurai & Shogun" pentru serialul Rick and Morty, care a fost difuzat pe Toonami și a fost transmis online în martie 2020. Adult Swim a difuzat o continuare în noiembrie 2021.

Adult Swim a difuzat în streaming un scurtmetraj animat de 11 minute "The Great Yokai Battle of Akihabara pentru seria Rick and Morty în octombrie 2021. Scurtmetrajul a fost difuzat și pe Toonami în octombrie 2021.

Adult Swim a difuzat un scurtmetraj animat de opt minute "Rick and Morty vs. Genocider" în iulie 2020.

Care este reacția ta?

like

dislike

love

funny

angry

sad

wow

TUDIXXX Nothing just me and some beers hehe